Početna » Kuda? » Na film »

Tamo i ovde – Bogat festivalski život

 
Detalji

 
 
Nakon velikog uspeha na Tribeca film festivalu u Njujorku, gde je dobio nagradu za najbolji film u kategoriji ostvarenja čija se radnja dešava u Njujorku (Best NY Narrative), film TAMO I OVDE pozvan je na mnogobrojne svetske festivale. TAMO I OVDE biće prikazan na prestižnom festivalu u Karlovim Varima, u selekciji "Variety kritičari biraju - Evropa sada 2009". To je izbor od deset najboljih filmova iz evropske produkcije prema odluci kritičara Variety magazina. Publici će se u Karlovim Varima pokloniti reditelj filma Darko Lungulov, kao i glumci Mirjana Karanovic i Branislav Trifunovic.

Nakon evropske premijere u Karlovim Varima, TAMO I OVDE ce tokom leta i jeseni biti prikazan na festivalima sirom sveta. U julu će film biti prikazan na Skip City Festival-u u Japanu, u "Word Cinema" selekiciji sa jos 11 filmova iz celog sveta. To ce biti azijska premijera za Tamo i ovde. Film će biti prikazan i na Indianopolis International festivalu u SAD-u, a u avgustu na Chungmuro film festivalu u Koreji.
Domaća publika će imati priliku da pre biskopske premijere koja je zakazana za jesen, film vidi na festivalima u Novom Sadu i Sopotu.Pogledaj i:

lungulov

,

darko

,

tribeca

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
16. Beogradski salon vina
16. Beogradski salon vina, biće održan 6. i 7. decembra 2019. u hotelu Hyatt Regency...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Side-Visor/Aktivacija perifernog vida

Autorska izložba Darka Stojkova...

Klaustrofobična komedija

Klaustrofobična komedija napisana je 1986. a praizvedbu je imala 6.11. 1987. u režiji Dušana Kovačevića......

Sahrana Darka Radovanovića

Više od 5.000 ljudi došlo na sahranu pevača Darka Radovanovića na centralnom groblju u Sremskoj Mitrovici....