Početna » Kuda? » Na film »

Anđeli i demoni

 
Anđeli i demoni
ARHIVA
Na film | dodato 01.11.2009.
Detalji

Režija: Ron Hauard
Uloge: Tom Henks, Ajelet Zurer, Juan MekGregor, Pjerfrancesko Favino...
Žanr: Triler
Web: www.AngelsandDemons.com

 
 

Publici je već predstavljen njegov lik u drugoj knjizi Dena Brauna "Da Vinčijev kod", po kojoj je nastao istoimeni filmski hit.

Očajnicki pokušavajući da spase Vatikan od snažne tempirane bombe, Lengdon se u Rimu udružuje sa prelepom i tajanstvenom naučnicom Vitoriom Vetrom.
Film nastao po romanu Dena Brauna "Andjeli i demoni", objavljenom 2000. godine, predstavlja početak priče o Robertu Lengdonu, profesoru sa Harvarda, ekspertu na polju religijskih simbola.

U "Anđelima i demonima", Lengdon dobija poziv da ode u Švajcarski istrazivački institut kako bi analizirao zagonetni simbol urezan na grudima ubijenog fizičara. Ono što otkriva je nezamislivo: smrtonosna osveta Katoličkoj crkvi od strane vekovima stare tajne organizacije - Iluminati.

Očajnicki pokušavajući da spase Vatikan od snažne tempirane bombe, Lengdon se u Rimu udružuje sa prelepom i tajanstvenom naučnicom Vitoriom Vetrom. Zajedno kreću u frenetičnu poteru kroz zapećaćene kripte, opasne katakombe, napuštene katedrale i najskriveniju odaju na zemlji... odavno zaboravljeno skroviste Iluminata. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Anđeli u Americi

Toni Kušner, rodjen 1956. godine, ima iza sebe impozantnu pozorišnu i filmsku karijeru....

Trejler za film "Anđeli i demoni"

Kompanija Sony Pictures Entertaiment objavila je nov trejler za film „Andjeli i demoni" snimljen prema čuvenom istoimenom ...

Prvi trejler za film

U četvrtak 30, oktobra premijerno će biti prikazan prvi trejler za film ''Andjeli i demoni'' nastalog prema čuvenom bestse...