Početna » Kuda? » Na film »

"Čarlston za Ognjenku" na festivalu

 
Detalji

 
 

Festival se održava po 24. put u periodu od 22. januara do 01. februara, a od samog početka postavljen je kao prethodnica eminentnoj dodeli Oskara.

Film "Čarlston za Ognjenku" nalazi se u elitnom takmičarskom programu – International Feature Competition (filmovi van engleskog govornog područja) sa još 13. internacionalnih naslova.
Najgledaniji domaći film u 2008. godini, debitantsko ostvarenje reditelja Uroša Stojanovića, "Čarlston za Ognjenku (internacionalni naslov "Tears for sales"), učestvovaće na ovogodišnjem filmskom Festivalu u Santa Barbari.

Film "Čarlston za Ognjenku" nalazi se u elitnom takmičarskom programu – International Feature Competition (filmovi van engleskog govornog područja) sa još 13. internacionalnih naslova. "Čarlston za Ognjenku" je ušao u trku za nagradu u konkurenciji od čak 250 filmova koji će biti prikazati na Festivalu.

Na ovogodišnjem Santa Barbara Film Festivalu pojaviće se mnogi slavni filmski umetnici kao što su Kejt Vinslet, Klint Istvud, Miki Rurke, Kristin Skot Tomas, Penelopa Kruz, Kejt Blanšet, Džordž Kluni i drugi. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Opel Crossland X - ekoloski automobil 2018. godine
Opel Crossland X B1.6DT Ecoflex MT5 poneo je titulu EKO automobil godine u Srbiji za 2018. godinu......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Predpremijera filma "JCVD" u Koloseju

Od 8. maja, u novotvorenom multipleksu Kolosej u tržnom centru Ušće, gledaoci će imati eksluzivnu priliku da predpremijer...

Preminuo član sastava Boyzone

Član sastava Boyzone, Stephen Gately, preminuo je u 33. godini na odmoru na Majorci, saopštio je bend na svom sajtu. Bend j...

Snima se film o detinjstvu John Lennon-a

UK Film Council je odbrio sredstva za snimanje filma o životu John Lennon-a....