Početna » Kuda? » Na film »

"Čarlston za Ognjenku" na festivalu

 
Detalji

 
 

Festival se održava po 24. put u periodu od 22. januara do 01. februara, a od samog početka postavljen je kao prethodnica eminentnoj dodeli Oskara.

Film "Čarlston za Ognjenku" nalazi se u elitnom takmičarskom programu – International Feature Competition (filmovi van engleskog govornog područja) sa još 13. internacionalnih naslova.
Najgledaniji domaći film u 2008. godini, debitantsko ostvarenje reditelja Uroša Stojanovića, "Čarlston za Ognjenku (internacionalni naslov "Tears for sales"), učestvovaće na ovogodišnjem filmskom Festivalu u Santa Barbari.

Film "Čarlston za Ognjenku" nalazi se u elitnom takmičarskom programu – International Feature Competition (filmovi van engleskog govornog područja) sa još 13. internacionalnih naslova. "Čarlston za Ognjenku" je ušao u trku za nagradu u konkurenciji od čak 250 filmova koji će biti prikazati na Festivalu.

Na ovogodišnjem Santa Barbara Film Festivalu pojaviće se mnogi slavni filmski umetnici kao što su Kejt Vinslet, Klint Istvud, Miki Rurke, Kristin Skot Tomas, Penelopa Kruz, Kejt Blanšet, Džordž Kluni i drugi. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Poklon najbržim kupcima karata

Animirani film "Planeta 51", sinhronizovan na srpski jezik, počinje da se prikazuje od danas, 3. decembra, u bioskopima Ster...

Robbie Williams: "Probao sam heroin"

Robbie Williams priznao je da je prošao kroz pakao droge i da je probao heroin. On je u izjavi za The Sun otkrio da je narko...

Poslednja Tuborg žurka pred Exit

Tuborg Green vas poziva da se pridružite poslednjoj žurci zagrevanja pred Exit festival....