Početna » Kuda? » Na film »

Festival autorskog filma - 4 dan

 
Detalji

mesto održavanja festivala. bioskop Balkan, Beograd

 
 

U bioskopu Balkan će u 21h biti prikazano novo ostvarenje hrvatskog reditelja Dalibora Matanića, kontraverzni Kino Lika, a posetioci će imati priliku da nakon filma porazgovaraju sa gostom festivala, rediteljem Matanićem.

U okviru muzičko-biografske sekcije, u Balkanu će u terminu od 23h biti prikazan Rolling Stones-Shine A Light Martina Skorsezea.
Četvrtog dana festivala, u subotu, 29. novembra događaj dana je, svakako, otkrivanje zvezde Živojinu Pavloviću ispred bioskopa Balkan. To nikako ne znači da treba zapostaviti i druga dešavanja u okviru festivala.

U 15h u Dvorani kulturnog centra, u saradnji sa manifestacijom ROUGH GUIDE TO AMSTERDAM biće prikazana dva filma holandskih režisera, Raj nad Holandijom Rolfa Van Eijka i Skin Hanro Smitsmana, dok će Raj nad Holandijom biti prikazan i u Art Bioskopu, nakon izbora kratkih holandskih filmova.

Premijere na festiavlu i u Srbiji imaju i filmovi Venčanje u beloj noći (Iceland, 2008, Color, 96 min) islandskog režisera Baltazara Kormakura i Prismotra (USA/Germany, 2008, Color, 99 min) rediteljke Dženifer Linč, sa Džulijom Ormond i Bili Berkom u glavnim ulogama, prikazanim u Kanu van konkurencije.

U okviru muzičko-biografske sekcije, u Balkanu će u terminu od 23h biti prikazan Rolling Stones-Shine A Light Martina Skorsezea. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Još jedna nagrada - Neprijatelj

NEPRIJATELJ jedan od laureata 52. Solun Film Festivala....

Čuvar zoološkog vrta - premijera

Sutra 24. avgusta u 21 čas u GrebGreb Bioskopu na Adi biće održana premijera filma “Čuvar zoološkog vrta” (Zookeeper...

Brian May hvali novi album Muse

Gitarista sastava Queen Brian May otkrio je da mu se dopada novi album sastava Muse nazivajući album "odličnim". Neki kriti...