Početna » Kuda? » Na film »

Max Payne

 
Max Payne
ARHIVA
Na film | dodato 13.11.2008.
Detalji

Režija: John Moore
Uloge: Mark Wahlberg, Mila Kunis, Beau Bridges, Chris "Ludacris"
Bridges, Olga Kurylenko
Žanr: Triler, Akcija

 
 

Maks Pejn, akcioni heroj istoimene 3D video igrice, stupio je i na veliko platno u novom filmu iz studija 20th Century Fox!

Svojeglavi policajac, odlucan je u teznji da pohvata sve one koji su odgovorni za brutalno ubistvo njegove porodice. Njegova opsesivna istraga vodi ga na kosmarno putovanje kroz mracno podzemlje a kako se misterija produbljuje, Pejn je prisiljen da se bori protiv neprijatelja koji prevazilaze prirodni svet i da se suoci sa nezamislivom izdajom.

U ulozi Maksa Pejna je Mark Valberg, a u filmu mu se pridruzuju i Mila Kunis kao Mona Saks, a u ulozi Natase je Olga Kirilenko, koju cemo uskoro gledati u novom filmu o Dzejmsu Bondu „Zrno utehe“. Film je rezirao Dzon Mur (Predskazanje, Iza neprijateljskih linija) koji je film „Maks Pejn“ zamislio kao neo noar akcioni triler koji balansira na ivici izmedju stvarnog i fikcije. Film odlikuje koriscenje subjektivnih kadrova, kao i upotreba najsavremenijih slow-motion kamera.Pogledaj i:

Triler

,

Akcija

 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Nova "astra" od 13.990 evra

"Beoauto", ovlašćeni prodavac i serviser "Opel" i "Ševrolet" (Chevrolet) vozila....

Prvi osvetnik: Kapetan Amerika

Još jedna fantastična borba dobra i zla!...

Podzemi svet: Buđenje

Epska borba između Vampira i Likana...