Početna » Kuda? » Na film »

Besplatno na Festival evropskog filma

 
Detalji

Mesto održavanja: Festival evropskog filma Palić
Vreme održavanja: 19 - 25. jul 2008. god.

 
 

U više medija, u Beogradu i Novom Sadu, biće podeljeni vaučeri koji podrazumevaju povratnu kartu do Palića za svaki od festivalskih dana (osim prvog) i kartu za filmsku projekciju iz Glavnog programa.

Petnaesto izdanje Festivala evropskog filma Palić biće održano od 19. do 25. jula na više lokacija u prelepom prirodnom okruženju kraj jezera Palić, kao i u Subotici.
Veliki broj filmskih zaljubljenika moći će ove godine potpuno besplatno da poseti Festival evropskog filma Palić.

U emisiji 123 (Radio B92), u toku je Filmski kviz koji će trajati do 17. jula kada će pobednik finala kao nagradu dobiti sedmodnevni filmski odmor na Paliću za dve osobe. Emisija 123 se emituje od ponedeljka do četvrtka, u terminu od 10 do 14 časova. Za sve ostale programe, kao i prateće sadržaje ulaz je besplatan.

Vaučeri će moći da dobiju čitaoci dnevnog lista Blic, slušaoci Radija B92 (emisija Neviđeno i Brakus od 3 do 5), kao i gledaoci TV Fox-a, TV Avale i još nekih medija. Novosađane će obradovati vaučerima Radio 021, Radio As i TV Panonija.

Za dobitnike vaučera, obezbeđena je povratna autobuska karta Beograd – Subotica - Palić i Novi Sad – Subotica - Palić. Polasci iz Beograda predviđeni su za 12 časova, na parkingu Sava centra (savska strana), a iz Novog Sada u 13.30 časova, na parkingu Železničke stanice (kod lokomotive). Nakon što odgledaju popodnevne filmske projekcije, posetiocima će biti obezbeđen prevoz do Palića (polazak u 20 časova iz Subotice), gde ih očekuje glavni filmski program i večernji provod na koncertima i žurkama. Povratak u Beograd i Novi Sad, predviđen je za 01.30h

Petnaesto izdanje Festivala evropskog filma Palić biće održano od 19. do 25. jula na više lokacija u prelepom prirodnom okruženju kraj jezera Palić, kao i u Subotici.

Pored Glavnog programa i pratećih programa, Novi mađarski film, Novi izraelski film, Mladi autori Evrope i Omaž program posvećen dobitnicima nagrade Aleksandar Lifka, Kenu Louču i Goranu Paskaljeviću, ove godine će se u koncepciji festivala ponovo naći program Paralele i sudari i novi programi, ECO DOX, Mnoga lica 1968. i Dečji program.

Posetioci Festivala evropskog filma Palić ponovo će imati prilike da uživaju u pažljivo odabranom i inspirativnom muzičkom programu, a od ove godine, prvi put, i u čarima "filmskog kampa".

Kamp je smešten na muškom štrandu na Paliću, opremljen kako bi se posetioci osećali što ugodnije (struja, topla voda), a cena za dve osobe za sedam dana boravka u kampu iznosi samo 800 dinara. Podsećamo da je ulaz na sve filmske projekcije i koncerte besplatan, osim za glavni filmski program gde ulaznica košta 200 dinara.

U okviru muzičkog programa festivala, nastupiće: Schneider TM iz Berlina, DVJ OOF – Cinemix iz Pariza, Pop Ivan iz Budimpešte, Goribor iz Bora i N.O.M iz Moskve. 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Karte za 10. Trenchtown festival

Obaveštavamo Vas da u subotu, 20. marta, počinje online pretprodaja karata za deseti regionalni festival Trenchtown koji se...

Festival nauke 2010

Prvi Festival nauke je održan decembra 2007. godine u zgradi Geozavoda, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za obrazovanje Sk...

"Hari Poter" postavio još jedan rekord

Film "Hari Poter i Polukrvni Princ" je zaradio preko $100 miliona dolara prvog dana prikazivanja u bioskopima širom sveta. U...