Početna » Kuda? » Na film »

Premijera filma "Tražen"

 
Premijera filma
Na film | dodato 07.07.2008.
Detalji

Mesto održavanja premijere: Dom Sindikata, Beograd
Vreme održavanja premijere: 9. jul 2008. god. u 20.30h

 
 

Na poslu, njegova šefica živi da bi ga ponižavala pred kolegama s kojima deli kancelarijske pregrade. Kod kuće, njegova džangrizava devojka seksualno privlači svakoga sem njega, uključujući i Vesovog najboljeg prijatelja.

Srećom po Vesa, život mu se završio – bar onaj stari.... i to zbog devojke. Pojavljuje se Foks i naleće na Vesa s druge strane pištolja koji se puši.
Vizionar i režiser Timur Bekamambetov (tvorac filmova Dnevna straža i Ironija sudbine: nastavak, dva najuspešnija filma u istoriji ruske kinematografije) daje snagu ovoj neuobičajenoj avanturi dvadesetpetogodišnjeg Vesa, lenjivca koji mrzi svoj život – i to s razlogom, jer je grozan. Nije ni čudo što je ovaj gubitnik već na desetom receptu za lek protiv napada panike, koji guta kao bombone između veštačkih obroka veganskih tofu mućkalica.Vesov patetični život bi čak i mogao da se okonča i spasi ga velikih i dugačkih muka tokom celog života.

Srećom po Vesa, život mu se završio – bar onaj stari.... i to zbog devojke. Pojavljuje se Foks i naleće na Vesa s druge strane pištolja koji se puši. Izgleda da je Vesov davno nestali i uglavnom zaboravljeni tata ubijen dok je radio za Bratstvo – vekovima staru ligu superosetljivih obučenih plaćenih ubica koji su se zakleli da će poštovati naloge sudbe. Njihov moto je: ubij jednog da bi spasio hiljadu.

Došao je red na Vesa da krene očevim stopama i oslobodi sputanog vuka kojeg je oduvek čuvao u sebi. Ubijanje je u Vesovoj krvi, a njegovu obuku preuzimaju na sebe Foks i šarolika družina Bratstva u koju spada i tajanstvei vođa, Sloun. Silom prilika ovaj novajlija počinje da razvija munjevite reflekse i nadljudske sposobnosti. Niko nije rekao da je lako postati plaćeni ubica.

Bivši nikogović je ponovo rođen kao zlatni dečko Bratstva i Ves počinje uživa u novom životu, čak uspeva i da se osveti starim mučiteljima. Međutim, ubrzo ukus moći postaje gorak kada shvati da namere njegovih saradnika i nisu tako plemenite kao što su bile na prvi pogled. I dok on lebdi između tek nađenog junaštva i osvete koja uništava dušu, Ves shvata ono što niko – čak ni hladnokrvni otac niti okrutni plaćeni ubica – nisu mogli da ga nauče: on je taj koji kontroliše sudbinu. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Palilulski roman
Premijera predstave PALILULSKI ROMAN, po motivima drame „Iza Božjih leđa“ Branislava Nušića u režiji Egona Savina!...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Mračni vitez nastavlja da obara rekorde

Novi film Batman franšize, "Mračni vitez", postavio je još jedan rekord američke box office liste....

Ed Kuepper i J. Wegener kao predgrupa

Gitarista Ed Kuepper, jedan od osnivača grupe "The Saints" koja se smatra pionirom australijskog punk-a, zajedno sa bubnjare...

Ronnie Wood na rehabilitaciji

Gitarista sastava Rolling Stone, Ronnie Wood, otišao je na rehabilitaciju kako bi potražio pomoć u svojoj borbi sa alkohol...