Početna » Kuda? » Na film »

Četvrto Beogradsko leto kulture na OLIMPU!

 
Detalji

Cene karata će se kretati između 200 i 300 dinara u zavisnosti od toga da li su u pitanju aktuelni filmovi ili reprize filmova sa festivala.

 
 

U petak, 01.jula 2016.godine, u SC ,,Olimp-Zvezdara“ počinje 4. Beogradsko leto kulture koje će trajati sve do 01.septembra.

Očekuje nas letnji bioskop na otvorenom, pozorišne predstave i koncerti. Svakog ponedeljka objavljivaćemo repertoar dešavanja za tu nedelju.
U prvoj nedelji jula biće organizovan besplatan koncert kulturno-umetničkih društava i bioskop na otvorenom.

U petak , 01.jula, sa početkom u 17:30, u amfiteatru će u okviru Međunarodnog folklornog festivala ,,PONESI OPANKE" nastupati folklorne grupe iz Rumunije, Letonije, Poljske, Ukrajine i nekoliko domaćih grupa. Ulaz će biti slobodan.

Tog dana takođe počinje i letnji bioskop na otvorenom koji se organizuje u saradnji sa distributerskom kućom "MegaCom Film".

Svi posetioci koji tokom ovog leta posete naš amfiteatar imaće priliku da uživaju u aktuelnim filmskim hitovima ali i filmovima sa domaćih i stranih festivala i višestruko nagrađivanim filmovima. Program za prvu nedelju jula je sledeći:PETAK (1/7/2016)


DAN NEZAVISNOSTI - 21:00h

KIKI, LjUBAV JE BRZA - 23:15hSUBOTA (2/7/2016)


DAN NEZAVISNOSTI - 21:00h

RASPRSKAVANjE - 23:15hNEDELJA (3/7/2016)


DAN NEZAVISNOSTI - 21:00h

RASPRSKAVANjE - 23:15hPONEDELJAK (4/7/2016)


DAN NEZAVISNOSTI 21:00h

RASPRSKAVANjE 23:15h
Više o filmovima:

Dan nezavisnosti: Nova pretnja [url=http://mcf.rs/uskoro/dan-nezavisnosti-nova-pretnja/]http://mcf.rs/uskoro/dan-nezavisnosti-nova-pretnja/[/url]

Kiki, ljubav je brza [url=http://mcf.rs/repertoar/kiki-ljubav-je-brza/]http://mcf.rs/repertoar/kiki-ljubav-je-brza/[/url]

Rasprskavanje, [url=http://mcf.rs/uskoro/rasprskavanje/]http://mcf.rs/uskoro/rasprskavanje/[/url]


Cene karata će se kretati između 200 i 300 dinara u zavisnosti od toga da li su u pitanju aktuelni filmovi ili reprize filmova sa festivala.

Za projekcije od 01. do 04. jula cena karata je 300 dinara i mogu se kupiti od srede, 29.juna, na recepciji SC ,,Olimp-Zvezdara“.

Očekujemo Vas na Vašem i našem ,,Olimpu“!Izvor: PR promo 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Etno selo Babina Reka
Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Humanitarna aukcija The police-a

Ne propustite šansu da posetite backstage na jednoj od najvećih turneja u čitavoj istoriji rock and rolla i da osvojite dv...

Dodatne karte u prodaji za koncert RBD

Zbog velikog interesovanja publike za koncert latino pop benda RBD, Arena Beograd pustila je u prodaju dodatnih 6000 karata p...