Početna » Kuda? » Na film »

Dečije igre LEDENO DOBA

 
Dečije igre LEDENO DOBA
ARHIVA
Na film | dodato 20.06.2012.
Detalji

„Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata“, sinhronizovan na srpski jezik, premijerno će biti prikazan 1. jula u Sava centru, u tri termina - od 11h, 17h i 19h.

Na redovnom bioskopskom repertoaru i u 3D-u, film će se naći od 2. jula.

 
 

Sportske, muzičke igre i kvizovi za decu, sa nagradama, povodom premijere filma “Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata 3D”

Deca uzrasta od 6 do 11 godina moći će da se zabave igrama koje tematski prate film “Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata”, u nedelju, 24.06. od 12 do 15h, na ulazu na Adu, na prostoru neposredno ispred restorana “Jezero”. Kroz igre će ih voditi Centar za animaciju dece “Čigra-igra”, a podršku će im dati i glumci koji su junacima filma pozajmili glasove.

Timovi i/ili pojedinci moći će da se takmiče u pet različitih igara: izrada ledenog zida, prelaz od ledenih sant, prepoznaj junaka “Ledenog doba”, ledene kugle, trke papirnih brodića, otapanje. Budući da se junaci filma u ovom nastavku susreću sa grupom opasnih gusara, posebni punkt predviđen je i za gusarske igre.

Osim pomenutih, predviđeni su i plesni izazovi, kao i zabavni “Dečiji kviz Radija S”.

Najmlađim posetiocima namenjen je poseban kutak, gde će oni biti u prilici da crtaju omiljene junake iz filmskog serijala “Ledeno doba”.

Pojedinci i timovi od troje-četvoro dece, zainteresovani za učešće, mogu da se prijave na adresu ledenodoba4@mcf.rs . Isto mogu da učine i 24. juna od 11:00h, na mestu održavanja igara. Broj mesta je ograničen.

Vredne nagrade predviđene su za najbolje takmičare. Osim ulaznica za premijeru i poklona iz filma, dodelićemo i pakete knjiga izdavačke kuće “Profil knjiga”, kao i vaučere za popust na njihovo najnovije izdanje – interaktivnu knjigu sa proširenom stvarnošću, “Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata”.

Izrada ledenog zida

Cilj je za što kraće vreme savladati prepreke i preneti sve bele kocke sa jedne strane na drugu, a zatim napraviti zid ređajući kocke kao cigle.

Prelaz od ledenih santi

Takmičari treba za najkraće vreme da pređu put koji sami naprave bacajući frizbije. Ukoliko je nemoguće doći do svih frizvija, takmičari ih iznova bacaju, dok ne uspeju da naprave adekvatan put.

Prepoznaj junake iz “Ledenog doba”

Iz kutije se nasumično izvlače plišane lutke glavnih junaka filmova “Ledeno doba”. Iste treba u najkraćem roku postaviti na odgovarajuće mesto, odnosno povezati ih sa odgovarajućom slikom na baneru.

Ledene kugle

Cilj igre je preneti “grudve” iz postavljenog bazena do određenog mesta, preko zadatog poligona.

Trke papirnih brodića

Takmičari pomoću kanapa privače papirne brodiće od linije cilja do linije starta.

Otapanje

Zadatak takmičara je da napuni malu posudu vodom iz rezervoara, savlada postavljene prepreke i tako dođe do veće posude u koju će preliti sadržaj male posude.
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
57.Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije
Najznačajniji regionalni i evropski događaj u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana u jugoistočnoj Evropi...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Igre gladi

Igra do smrti...

Šerbedžija u filmu „The Cod“

Holivudski triler „The Cod“ u kome uz glavne glumce Morgana Frimena i Antonija Banderasa manju ulogu igra i Rade Šerbed...

Dug

Bivši agent MOSAD-a još jednom u akciji!...