Početna » Kuda? » Na film »

Diktator "pljačka" blagajne širom sveta

 
Detalji

„DIKTATOR“ je premašio otvaranje Koenovih prethodnih filmova, „Borat“ i „Bruno“ u mnogim zemljama, uključujući i našu zemlju, gde ga je za 5 dana prikazivanja pogledalo 17 212 gledalaca .

 
 

Za pet dana vikend prikazivanja inkasirao je 30.9 miliona dolara

Paramount Pictures objavio danas da je film “DIKTATOR“, Saše Barona Koena, odlično debitovao na internacionalnim blagajnama. Za pet dana vikend prikazivanja inkasirao je 30.9 miliona dolara, čime se popeo na drugo mesto komedija za starije od 18 godina sa najvećom zaradom svih vremena.

Ovaj film, u kome Koen igra severno-afričkog diktatora koji rizikuje život kako bi se postarao da demokratija nikad ne dođe u državu koju s ljubavlju ugnjetava, zaradio je sveukupno 55.4 miliona dolara od 16. maja, otkad je počeo da se prikazuje u bioskopima širom sveta.

„DIKTATOR“ je premašio otvaranje Koenovih prethodnih filmova, „Borat“ i „Bruno“ u mnogim zemljama, uključujući i našu zemlju, gde ga je za 5 dana prikazivanja pogledalo 17 212 gledalaca . Takođe, zaradio je više na svetskim blagajnama od drugih komedija za odrasle, poput „Deveruša“, „Mamurluka“ i filma koji se od nedavno prikazuje u bioskopima, „Mračne senke“.

„Seks i grad“ je komedija za 18+ sa najvećom zaradom prvog vikenda prikazivanja (u domenu filmova koji nisu nastavci).

Da podsetimo Saša Baron Koen igra Aladina, bogatog, surovog i nemilosrdnog diktatora koga kidnapuju i zamene sa zatucanim čobaninom koji izgleda isto kao on. Uz pomoć Zoi, lepe i darežljive vlasnice zen radnje, naš heroj će se boriti svim silama da se vrati na presto i postara da demokratija nikad ne dođe u zemlju koju on tako surovo ugnjetava.Pogledaj i:

film

,

bioskopi

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Zagorka točila paukovaču

Žurkom u Galeriji “Progres” zatvorena je izložba kostima, scenografije i vizuelnih efekata iz filma “Čarlston za Og...

Đavo u tebi

Triler, horor, egzorcizam - neprpustite novi film!...

L’Oreal Paris Cinemanija

Tradicionalna revija filmova "L’Oreal Paris Cinemanija" održaće se od 31. oktobra do 7. novembra u Sava centru u Beogradu...