Početna » Kuda? » Na film »

Titanik 3D

 
Titanik 3D
ARHIVA
Na film | dodato 10.04.2012.
Detalji

Tokom premijernog vikenda „Titanik 3D“ je na svetskim bioskopskim blagajnama zaradio 661 934 123 dolara, pri čemu je u Sjedinjenim Američkim Dražavama bio treći na listi gledanosti.

 
 

Tokom prvih pet dana prikazivanja kultni film je videlo preko 11 000 gledalaca.

„Titanik 3D“, kultni film Džejmsa Kamerona koji se 5. aprila vratio na veliko platno u modernom izdanju, konvertovan u 3D, tokom prvih 5 dana prikazivanja bio je prvi na listi gledanosti u domaćim bioskopima, sa ukupno 11 754 gledalaca.

Ostvarenje o jednoj od najvećih tragedija koje su se u mirnodobsko doba desile na moru vratilo se u bioskope u toku aprila kada se, širom sveta, na različite načine, obeležava stogodišnjica plovidbe čuvenog broda.

„Titanik“ je bio jedan od tri broda britanske kompanije „Vajt star lajn“, najveći putnički brod do tada, od koga su se očekivali potpuna bezbednost i visok kvalitet putovanja. Na prvom putovanju od Sauthemptona do Njujorka udario je u ledeni breg i potonuo u Severnom Atlantiku, odnevši sa sobom 1514 života.

Film „Titanik“, inspirisan ovom tragedijom, koji je reditelj Džejms Kameron snimio 1997. godine, osvojio je ukupno 11 Oskara i bio u tom trenutku komercijalno najuspešniji film u istoriji.

Do danas je „Titanik 3D“ na bioskopskim blagajnama u Americi zaradio 25 645 935 dolara (čime mu je ukupna zarada u bioskopskom životu porasla na 661 934 123 dolara). Tokom premijernog vikenda u Sjedinjenim Američkim Državama bio je treći na listi gledanosti. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
57.Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije
Najznačajniji regionalni i evropski događaj u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana u jugoistočnoj Evropi...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Novi nastavak Američke pite

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će premijera urnebesne komedije "AMERIČKA PITA. PONOVO NA OKUPU" (AMERICAN RE...

Titanik 3D

Tokom prvih pet dana prikazivanja kultni film je videlo preko 11 000 gledalaca...