Početna » Kuda? » Na film »

Otvaranje bioskopa „Vilin grad“ u Nišu

 
Detalji

„Vilin grad“, zajednički projekat glumca Lazara Ristovskog i Igora Stankovića, ispred kompanija „MCF MegaCom Film“ i „Cineplexx Srbija“, svečano se otvara 18. aprila u Nišu.

 
 

Na mestu nekadašnjeg bioskopa „Vilin grad“ u Nišu, nakon više od 5 godina, 18. aprila otvoriće se novi istoimeni bioskop, opremljen najsavremenijom digitalnom tehnologijom.

Na svečanom otvaranju, kome će prisustvovati osnivači i zvanice, premijerno će biti prikazan film „Titanik“, koji se ove godine, na stogodišnjicu tragedije, pojavio u novom izdanju, konvertovan u 3D.
Novi bioskop „Vilin grad“ nastao je kao zajednički projekat poznatog glumca Lazara Ristovskog i Igora Stankovića, ispred filmske distributerske kuće „MCF MegaCom Film“ i bioskopskog lanca „Cineplexx Srbija“.

Na svečanom otvaranju, kome će prisustvovati osnivači i zvanice, premijerno će biti prikazan film „Titanik“, koji se ove godine, na stogodišnjicu tragedije, pojavio u novom izdanju, konvertovan u 3D. Goste će na ulazu dočekati gudački kvartet, koji će izvoditi numere iz „Titanika“. Pre filma nastupiće i grupa „Konstantin“, finalisti poznatog takmičenja „Ja imam talenat“, nakon čega će se Ristovski obratiti publici.

Novi bioskop će imati 2 sale i moći će da primi 230 posetilaca. Sale će imati srebrne ekrane i Real D sistem za 3D projekcije, koji je zahvaljujući kvalitetu slike koji pruža i udobnosti 3D naočara, najrasprostranjeniji sistem za 3D projekcije u svetu. Real D naočare izgledaju kao naočare za sunce - lagane su, prijatne i deci, mogu se nositi i preko naočara za vid, a recikliraju se nakon upotrebe. Bioskop će imati i profesionalno Dolby ozvučenje koje obezbeđuje visok kvalitet zvuka.

Nakon svečanog otvaranja, bioskop „Vilin grad“ će početi sa redovnim radom 19. aprila, a posetiocima i posetiteljkama će ponuditi najnovija filmska ostvarenja. Više informacija o bioskopu uskoro će se naći na sajtu www.cineplexx.rs/vilingrad. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Prvi letnji bioskop na otvorenom

Distributerska kuća TUCK, u saradnji sa svojim partnerima, obezbediće filmove svih žanrova, namenjene
svim uzrastima...

Daniel Bell u KC Grad

Daniel Bell je devedesetih godina u Detroitu kreirao novi muzički rečnik elektronske muzike baziran na repetitivnim ritmovi...

Aleksandrovac - Župa

Opština Aleksandrovac nalazi se u centralnom delu Srbije. Zapadni deo opštine predstavlja krajnje delove dinarskog planinsk...