Početna » Kuda? » Na film »

Loraks zaradio preko 70 miliona

 
Detalji

Sa zarađenih 70.7 miliona za prvi viked, „Loraks“ je zauzeo četvrto mesto na listi najuspešnijih filmova studija Univerzal!

 
 

U slučaju da niste čuli, film “LORAKS“ (THE LORAX) je ovog vikenda imao neverovatno uspešno otvaranje u Americi!

Podsetićemo vas, taj rekord je do sad držao Piksarov film „Neviđeni“.
Za prvi vikend prikazivanja, animirani film „Loraks“ studija Univerzal i Iluminejšn, zaradio je fantastičnih 70.7 miliona dolara, što predstavlja najbolje otvaranje u istoriji jednog animiranog filma koji nije nastavak neke od uspešnih franšiza. Podsetićemo vas, taj rekord je do sad držao Piksarov film „Neviđeni“.

Film „Loraks“ je oborio još neke rekorde, uključujući i najbolje otvaranje u 2012. pobedivši dosadašnjeg rekordera, film „Zavet“ sa zarađenih 41.2 miliona za prvi vikend. To je takođe i najbolje otvaranje nekog animiranog filma od leta 2010. kad je „Priča o igračkama“ debitovala sa 110.3 miliona, a „Šrek zauvek srećan“ otvorio sa 70.8 miliona.

Sa zarađenih 70.7 miliona za prvi viked, „Loraks“ je zauzeo četvrto mesto na listi najuspešnijih filmova studija Univerzal!

3D animirani film “Loraks“ je adaptacija Dr. Susovog klasika o šumskom stvorenju koje deli izdržljivu snagu nade. Animirana avantura prati putovanje mladića koji traži jednu stvar koja će mu omogućiti da pridobije naklonost devojke njegovih snova. Da bi to našao, moraće da sazna priču o Loraksu, mrzovoljnom ali simpatičnom stvorenju koje se bori za očuvanje svog sveta.

Deni DeVito je pozajmio glas glavnom liku Loraksu, dok je Ed Helms pozajmio glas enigmatičnom Vans-leru. Svoj talenat će na filmu pokazati i globalne superzvezde poput Zeka Efrona u ulozi Teda, idealističnog mladića koji traži Loraksa, i Tejlor Svift u ulozi Odri, devojke Tedovih snova. Rob Rigl igra finansijskog kralja Ohera, a voljena glumica Beti Vajt će oživeti lik Tedove mudre bake Norme. 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Sucker Punch

Iako zatvorena u duševnu bolnicu protiv svoje volje, Bejbi Dol nije izgubila snagu i volju da se bori....

Prvi za lovu

Ketrin Hajgl u akcionoj komediji!...

Nagrađen film Vlažnost vazduha

Obaveštavamo vas da je u produkciji Dart filma "Vlažnost vazduha" u reziji Nikole Ljuce dobio nagaradu na filmskom festival...