Početna » Kuda? » Na film »

Ljubav i drugi zločini domaća premijera

 
Detalji

Mesto održavanja: Cinema city festival, Novi Sad
Vreme održavanja: 14 - 21. jun 2008. god.

 
 

Svetska premijera ovog ostvarenja je održana na ovogodišnjem Berlinalu, dok je nacionalna zakazana za 20. jun u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, u okviru festivala "Cinema City".

Novi Beograd, deo Beograda zamišljen kao soc-ralistički grad budućnosti. Beton i melahonija i svakodnevni život. Anica, žena u kasnim tridesetim godinama, nezadovoljna svojim životom, odlučuje da ukrade određenu sumu novca i zauvek ode iz zemlje.
Film reditelja Stefana Arsenijevića, "Ljubav i drugi zločini", posle uspešnog učešća na festivalima u Bugarskoj, Austriji, Nemačkoj i dr. biti prikazan i pred domaćom publikom. Svetska premijera ovog ostvarenja je održana na ovogodišnjem Berlinalu, dok je nacionalna zakazana za 20. jun u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, u okviru festivala "Cinema City".

Novi Beograd, deo Beograda zamišljen kao soc-ralistički grad budućnosti. Beton i melahonija i svakodnevni život. Anica, žena u kasnim tridesetim godinama, nezadovoljna svojim životom, odlučuje da ukrade određenu sumu novca i zauvek ode iz zemlje. Film prati taj njen poslednji dan od jutra do večeri. Ona se tiho oprašta sa ljudima, čini sitne osvete o kojima je maštala i govori ono što je oduvek želela i poklanja stvari koje ne može da ponese sa sobom. Kroz taj jedan dan mi gledaoco sklapamo sliku njenog života. Sve bi manje - više išlo po planu da joj mladić po imenu Svetislav koji je mlađi od nje deset godina ne izjavi ljubav. I ona počinje da se pita - šta ako je to ljubav njenog života? 
 
 
Za Vašu pažnju
 
16. Beogradski salon vina
16. Beogradski salon vina, biće održan 6. i 7. decembra 2019. u hotelu Hyatt Regency...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

"Tilva Roš" u Roterdamu

Domaći film "Tilva Roš" 09. septembra specijalnom ''open air'' projekcijom najavio Internacionalni filmski festival u

Dance Arena Exit festivala

Ragionalna podrška mt:s Dance Areni ...

Film u boci

MIKRO promoviše kratke amaterske, art i trash filmove, a učešće mogu uzeti i profesionalni filmski i video autori....