Početna » Kuda? » Na film »

Filmovi kuće Tuck u trci za Oskara!

 
Detalji

Dodela Oskara biće održana 26. februara u Kodak Teatru u Los Anđelesu.

 
 

Obaveštavamo vas da su nominacije za najprestižniju filmsku nagradu Oskar objavljene, a u trci najboljih filmskih i glumačkih ostvarenja nalaze se i filmovi koje je u naše bioskope dovela distributerska kuća TUCK!

Bred Pit i Džona Hil, briljirali su u filmu "Formula uspeha" i oba glumca su dobila nominacije za Oskara za glavnu i sporednu mušku ulogu.
U kategoriji za najbolji film nalaze se i filmovi "Jako glasno i neverovatno blizu" (Tom Henks, Sandra Bulok), "Formula uspeha" (Bred Pit, Džona Hil) i "Drvo života" (Bred Pit, Šon Pen).

Bred Pit i Džona Hil, briljirali su u filmu "Formula uspeha" i oba glumca su dobila nominacije za Oskara za glavnu i sporednu mušku ulogu.

Demijan Bićir, takođe je nominovan u kategoriji za najboljeg glumca za film "Bolje sutra".

Maks von Sidou nominovan je u kategoriji za sporednu mušku ulogu, za film "Jako glasno i neverovatno blizu".

Runi Mara, koja je oduševila i kritičare i publiku svojim tumačenjem lika Lizbet Salander u filmu "Muškarci koji mrze žene" nominovana je u kategoriji za najbolju glavnu žensku ulogu.

U ostalim kategorijama nalaze se filmovi "Hari Poter i relikvije Smrti 2", "Anonimus" i "Avanture Tintina: Tajna Jednoroga".

Dodela Oskara biće održana 26. februara u Kodak Teatru u Los Anđelesu. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Kad su cvetale tikve
Roman Dragoslava Mihajlovića, „Kad su cvetale tikve“ prvi put je objavljen 1968. godine i izazvao je u to vreme značajnu reakciju socijalističkog režima....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Mnogo nas je

"Mnogo nas je" funkcioniše kao scenski dogadjaj koji formom svog iskaza istražuje ekstremne modele uzajamnosti, konfrontaci...

Nominacije za oskara

Danas su u SAD objavljene nominacije za nagradu Oskar, a od filmova koje će distribuirati Cinears, nominacije su dobili sled...

Džeki Kenedi - Medeja

Predstava se zasniva na "kratkom spoju" dva arhetipska teksta o ženi u današnjem društvu. ...