Početna » Kuda? » Na film »

"Putovanje 2" - impresivan skor

 
Detalji

Film “Putovanje 2: Tajanstveno ostrvo” će se na redovnom bioskopskom repertoaru naći od 09.februara.

 
 

Obaveštavamo vas da film “Putovanje 2: Tajanstveno ostrvo” , nastavak filma iz 2008.godine “Put u središte Zemljе” ostvario impresivni rezultat na teritorijama izvan Amerike!

“Prvo ‘Putovanje’ je zaradilo $141 milion širom sveta, čime rezultat drugog dela na ovim tržištima predstavlja veliki uspeh”, izjavila je Veronika Kvan-Rubinek iz Warner Bros. Pictures-a.
Najnovija porodična avantura, “Putovanje 2: Tajanstveno ostrvo” je sjajno započela svoj bioskopski život. Startujući na sedam teritorija izvan SAD (Australija, Koreja, Hong Kong, Tajvan, Singapur, Malazija i Novi Zeland), film je zaradio odličnih $7.9 miliona, što je za 44% više od zarade prvog dela u tom delu sveta.

“Putovanje 2: Tajanstveno ostrvo” je nastavak svetskog box office hita iz 2008. godine “Put u središte Zemljе”, inspirisanog romanima legendarnog Žila Verna. Film “Putovanje 2: Tajanstveno ostrvo” je režirao Bred Pejton, dok glavne uloge tumače Dvejn Džonson, Majkl Kejn, Džoš Hačerson, Luis Guzman i Vanesa Hadžens.

Novo putovanje počinje kada mladi avanturista Šon (Džoš Hačerson) primi šifrovani poziv u pomoć sa tajanstvenog ostrva na mestu gde nikakvo ostrvo ne bi trebalo da postoji. Tu nailazimo na mnoštvo čudnih vrsta, zlatnih planina, smrtonosnih vulkana, i više od jedne zapanjujuće tajne. Ne mogavši da ga spreči u odlasku tamo, Šonov novi očuh (Dvejn Džonson) se pridružuje pohodu. Zajedno sa pilotom helikoptera (Luis Guzman) i njegovom prelepom i odlučnom ćerkom (Vanesa Hadžens), oni kreću u potragu za ostrvom kako bi izbavili jedinog stanovnika i pobegli pre nego što ga seizmički udari potope i zauvek sahrane njegova blaga.

“Prvo ‘Putovanje’ je zaradilo $141 milion širom sveta, čime rezultat drugog dela na ovim tržištima predstavlja veliki uspeh”, izjavila je Veronika Kvan-Rubinek iz Warner Bros. Pictures-a.

“Ovaj uspeh je pravi dokaz vizije filmskih stvaralaca i posvećenosti ekipe, predvođene Dvejnom Džonsonom, čime su uspeli da iznesu savršen film na svoj put”.

Film “Putovanje 2: Tajanstveno ostrvo” će se na redovnom bioskopskom repertoaru naći od 09.februara.

Trejler filma možete pogledati na sledećem linku:
http://videooglasi.net/Putovanje-2-Tajanstveno-ostrvo-Trejler-1-214-2743-listing.htm 
 
 
Za Vašu pažnju
 
64. Međunarodni beogradski sajm knjiga
Beogradski sajam knjiga, 64. po redu, uz učešće oko 500 izlagača, održan je od 20. do 27. oktobra na Beogradskom sajmu, pod sloganom „Pismo=Glava“. ...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Amaro del

Doček SRPSKE NOVE GODINE na OFFICE PUB-u....

Šerlok Holms prvi na USA Box office!

Film "Šerlok Holms: Igra senki" nalazi se na prvom mestu američke Box office liste sa ukupnom zaradom od 40 miliona dolara ...

Magično putovanje u Afriku 3D

Hana, desetogodišnja devojčica iz Barselone, u bolnici upoznaje Kaboa, dečaka iz afričkog plemena Bušmana....