Početna » Kuda? » Na film »

Novi film Kamerona Kroua

 
Novi film Kamerona Kroua
Na film | dodato 13.01.2012.
Detalji

Originalnu muziku za film komponovao je poznati islandski muzičar Jónsi, član benda „Sigur Ros“.

 
 

Novi film poznatog reditelja Kamerona Kroua, „Kupili smo zoološki vrt“, priča o porodici koja je svoju ušteđevinu potrošila na kupovinu zoološkog vrta i započela nesvakidašnji porodični biznis.

Posvećena i živopisna ekipa zaposlenih, među kojima je Keli Foster (Skarlet Džohanson), pridružuje mu se u naporima da renovira zoo vrt i unapredi uslove života njegovih stanovnika.
Biće premijerno prikazan 25. januara u 20h, u Domu Sindikata.

Film je snimljen prema istinitoj priči o Bendžaminu Miju (Met Dejmon), ocu sina tinejdžera i male devojčice, koji je u depresiji od kako mu je preminula supruga. Sav novac koji ima on ulaže u kupovinu kuće i placa na kojem je zapušteni zoološki vrt. Posvećena i živopisna ekipa zaposlenih, među kojima je Keli Foster (Skarlet Džohanson), pridružuje mu se u naporima da renovira zoo vrt i unapredi uslove života njegovih stanovnika.

Saundtrek za „Kupili smo zoo vrt“ sadrži muziku bendova „Pearl Jam“, Led Zeppelin“, „Simon and Garfunkel“, „U2“, „Bon Iver“, kao i pesme Vorena Zivona, Edija Vedera, Nila Janga, Džoni Mičel, Toma Petija i Kenja Vesta. Originalnu muziku za film komponovao je poznati islandski muzičar Jónsi, član benda „Sigur Ros“.

Trejler za film možete videti na adresi
http://www.youtube.com/watch?v=ioa737VBKUI&feature=channel_video_title 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Slađana Milošević prva na TOP listi

Kompozicija Slađane Milošević “Legalize Freedom” je na prvom mestu »Jelen TOP liste«. Prvobitno zabranjeni spot se ...

Novi singl Nine Badrić

'Teško je realno govoriti o nekom svom albumu. Verujem da je ovo najzreliji moj album', otkrila je Nina Badrić pred puštan...

Sarajevki bend Divanhana u Portu

Divanhana, mladi perspektivni band iz Sarajeva, predstavlija publici svoj novi projekat i buduće planove....