Početna » Kuda? » Na film »

D. Mrazov mali pomoćnik u bioskopima

 
Detalji

Film “Deda Mrazov mali pomoćnik” (Santa’s Apprentice) se trenutno nalazi na redovnom repertoaru beogradskog bioskopa Kolosej i novosadske Arene.

 
 

U periodu najradosnijih praznika uživajte u filmu “Deda Mrazov mali pomoćnik”!

Nežna i topla animirana priča, u režiji Lika Vensigera, govori o Deda Mrazu koji ne želi da se penzioniše, ali, pravila su pravila i on mora nekoga da obuči da ga zameni. Srećni dobitnik, izabran među milionima dece, mora da se zove Nikolas i da je siroče čistog srca. Na drugoj strani planete postoji dečak koji je savršen izbor, ali njegov nedostatak samopouzdanja i strah od visine, umanjuju mu šanse kao kandidatu. Da li će se Deda Mraz povući i pomoći dečaku da zauzme njegovo mesto?

Film “Deda Mrazov mali pomoćnik” (Santa’s Apprentice) se trenutno nalazi na redovnom repertoaru beogradskog bioskopa Kolosej i novosadske Arene.

Trejler filma možete pogledati putem linka:
http://www.youtube.com/watch?v=KJrNxphNb_E 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Moj deda je aut
Komad "Moj deda je aut" dekonstruiše porodične odnose i ispituje granice isključivosti i razumevanja....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Nova godina kasni jedan sekund

Međunarodni stručnjaci za merenje vremena traže da se početak godine pomeri i prestupnom sekundom službeni atomski časo...

Počinje nova „Deltina" epoha!

„Delta holding" je juče proslavio 20. rođendan!...

Nova paleta MacBook Pro računara

"Epl" (Apple) je lansirao novu paletu računara MacBook Pro za 2011, a razlika među njima je u ugrađenim čipovima....