Početna » Kuda? » Na film »

Romantična komedija otvara Cineplexx

 
Detalji

Uz svaku 3D projekciju gledaoci dobijaju nove, čiste i nenošene naočare. Ove naočare propuštaju dva puta više svetla, tako da omogućavaju bolji 3D doživljaj i pružaju gledaocima iskustvo kao da su zakoračili u film.

 
 

Romantična komedija „Praktični vodič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem“ 8. decembra otvara „Cineplexx“ u Beogradu.

„Praktični vodič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem“ je savremena romatična komedija o iskušenjima da se pronađe prava osoba, kroz četiri potpuno različite ljubavne priče.
Svečanom premijerom prvog domaćeg filma snimljenog u potpunosti digitalnom tehnologijom, „Praktični vodič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem“, 8. decembra biće otvoren „Cineplexx“ u šoping-molu „Delta City“, prvi digitalni bioskop u Srbiji.

„Praktični vodič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem“ je savremena romatična komedija o iskušenjima da se pronađe prava osoba, kroz četiri potpuno različite ljubavne priče. Junaci i junakinje priča su stranci koji dolaze u Beograd u potrazi za različitim stvarima – poslom, avanturom, ljubavlju, seksom – i u susretu sa stanovnicima ovog gostoprimljivog grada pronalaze više nego što su očekivali.

Ovo ostvarenje je debitantski film reditelja Bojana Vuletića, scenario su pisali Bojan Vuletić i Stefan Arsenijević, a u ulogama se pojavljuju Julie Gayet, Jean Marc-Barr, Baki Davrak, Leon Lučev, Bojan Navojec, Hristina Popović-Mijin, Anita Mančić, Marko Janketić, Nada Šargin.

„Cineplexx“ u Beogradu deo je velike evropske porodice „Cineplexx“ multipleksa, čije je sedište u Beču, a nalaziće se na dosadašnjem mestu multipleksa „Ster Cinemas“. U Srbiji „Cineplexx” nastupa kao zajednički projekat austrijske kompanije „Cineplexx Kinobetriebe GmbH“, koja je razvila lanac multipleksa sa preko 220 ekrana širom Austrije, Hrvatske i severne Italije, i srpske kompanije „MCF MegaCom Film”.

„Cineplexx“ multipleksi su bioskopi sa najnovijom digitalnom tehnologijom – srebrnim ekranima koji obezbeđuju visok kvalitet slike, i profesionalnim Dolby ozvučenjem koje obezbeđuje visok kvalitet zvuka.

Po prvi put u Srbiji, posetioci i posetiteljke multipleksa „Cineplexx“ imaće priliku da 3D ostvarenja gledaju u salama opremljenim Real D sistemom za 3D projekcije. Zahvaljujući kvalitetu slike koju obezbeđuje i udobnosti 3D naočara, Real D je najrasprostranjeniji sistem za 3D projekcije u svetu. Real D naočare izgledaju kao naočare za sunce - lagane su, prijatne i deci, mogu se nositi i preko naočara za vid, i recikliraju se nakon upotrebe. Uz svaku 3D projekciju gledaoci dobijaju nove, čiste i nenošene naočare. Ove naočare propuštaju dva puta više svetla, tako da omogućavaju bolji 3D doživljaj i pružaju gledaocima iskustvo kao da su zakoračili u film.

Otvaranje mutlipleksa „Cineplexx“ u Beogradu će, osim svečane premijere „Praktičnog vodiča“, pratiti mnogobrojni prateći programi, a posetioce bioskopa očekuju i bogat bioskopski program, promotivne cene karata, programi za vernost. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Moj deda je aut
Komad "Moj deda je aut" dekonstruiše porodične odnose i ispituje granice isključivosti i razumevanja....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Cafe Galerija Freedom

Otvara se izlagačka sezona u Freedom-u!...

Katarina Radović: "Muž u Parizu"

"Muž u Parizu" je svojevrstan komentar na potrebu velikog broja rezidenata politički izolovanih i ekonomski nerazvijenih ze...

Moscow City Ballet

Prvi put u Beogradu, "Moscow City Ballet" igraće dve predstave u dva dana. U Sava Centru, 7. decembra na programu je "Labudo...