Početna » Kuda? » Na film »

Nemoguća misija – Protokol duh

 
Nemoguća misija – Protokol duh
ARHIVA
Na film | dodato 01.11.2011.
Detalji

Start: 15.decembar 2011.
Originalni naziv filma:Mission: Impossible – Ghost Protocol
Režija:Brad Bird
Uloge:Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Michael Nyqvist, Vladimir Mashkov
Žanr: akcija

 
 

Premijera Sava Centar 14. decembar u 20.30h

Dvostruki dobitnik Oskara Bred Bird, zajedno s producentima Tomom Kruzom i Džej Džej Abramsom, režira akcijom nabijenu špijunsku avanturu „NEMOGUĆA MISIJA – PROTOKOL DUH“.

Zbog toga što je Es-En-Em-ov operativac Itan Hant okrivljen za terorističko bombardovanje Kremlja, predsednik će pokrenuti „Protokol Duh“ i poreći bilo kakvu povezanost sa njim i ostatkom agencije. Ostavljen bez sredstava i podrške, Itan će morati da pronađe način da skine ljagu sa imena agencije i spreči ponovni napad. Stvari se dodatno komplikuju kad Itana nateraju da na ovu misiju krene sa timom Es-En-Em-ovih kolega begunaca čije lične motive ne zna u potpunosti.

Tom Kruz se vraća u glavnoj ulozi Itana Hanta, a pridružuje mu se internacionalna ekipa glumaca, uključujući Džeremija Renera, Sajmona Pega, Polu Paton i mnoge druge. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Korešpodencija
Korešpodencija - je rađena prema tekstu Borislava Pekića, čiju dramatizaciju je radio Borislav Mihajlović Mihiz, a sve to u režiji Gorčina Stojanovića koji je u Zvezdara teatru prvi put režirao pre 20 godina....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Laka lova u Stokholmu - švedski triler

„Laka lova“, u „Koloseju“ od 18. avgusta, je još jedan od švedskih bioskopskih hitova koji je inspirisao Holivud....

Diktator

Još jedna komedija Sase Barona Koena na temu danasnjih političkih igara...