Početna » Kuda? » Na film »

Ne znam kako joj polazi za rukom

 
Ne znam kako joj polazi za rukom
ARHIVA
Na film | dodato 21.10.2011.
Detalji

Start: 6. oktobar
Originsalan naziv filma: I Don't Know How She Does It
Režija: Daglas Makgrat
Uloge: Sara Džesika Parker, Pirs Brosnan, Kelsi Gramer, Greg Kinir, Kristina Hendriks, Bjusi Filips
Žanr: komedija

 
 

Komedija "Ne znam kako joj polazi za rukom" bazirana je na istoimenom romanu Alison Pirson. Glavne uloge u njoj tumače Sara Džesika Parker, Pirs Brosnan, Greg Kinir, Kristina Hendriks i Olivija Man.

Tokom dana Kejt (Sara Džesika Parker) radi u uspešnoj bostonskoj firmi kao finansijski menadžer, a uveče postaje posvećena majka dva neodoljiva deteta i srećno udata žena arhitekte Ričarda, koji je ostao bez posla.

Balans između poslovnog i privatnog sveta i izazova koji oni nose Kejt će nekako uspeti da održi uz podršku najbolje prijateljice Alison, koja ima dosta iskustva u održavanju ravnoteže između porodice i karijere. Dok juri s jednog na drugi sastanak, kroz glavu joj prolazi beskrajna lista haotičnog života zaposlene majke na kojoj stoji: zapamti izveštaje o klijentima, obavi prekookeanski razgovor, seti se božićne predstave, proveri berzanski izveštaj, otkaži pregled, ispravi opuštenu karlicu, nađi vremena za seks.

U momentu kada dobije novi posao koji će od nje zahtevati više putovanja i odsustva od kuće, kada novi poslovni partner Džek otvoreno počne da pokazuje simpatiju, a suprug Ričard dobije poslovnu ponudu koja se ne odbija, Kejt će se učiniti da je potpuno nemoguće podneti nove izazove i odgovornosti. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Avatar pogledalo preko 300.000 srbina

Obaveštavamo Vas da je tokom proteklog vikenda, film ‘’Avatar’’ premašio cifru od 300.000 gledalaca u Srbiji. ...

Čuvar zoološkog vrta - premijera

Sutra 24. avgusta u 21 čas u GrebGreb Bioskopu na Adi biće održana premijera filma “Čuvar zoološkog vrta” (Zookeeper...

Film o Džonu Lenonu

Scenario se detaljno bavi pričom o usamljeničkim Lenonovim tinejdžerskim godinama, odrastanju uz tetku, i njegovom begu u ...