Početna » Kuda? » Na film »

Budi malo ja od 13.10 u bioskopima

 
Detalji

Rajan Rejnolds i Džejson Bejtman igraju glavne uloge u filmu „Budi malo ja“, reditelja Dejvida Dobkina („Lovci na deveruše“) i scenarista Džona Lukasa i Skota Mura („Mamurluk u Vegasu“).

 
 

Obaveštavamo vas da od četvrtka, 13. oktobra komedija "BUDI MALO JA” (THE CHANGE UP) započinje svoj bioskopski život. Film će se prikazivati u bioskopima Kolosej, Ster, Roda, Takvud, Arena (Novi Sad) i Ster Montenegro.

Za Miča, Dejv ima sve: prelepu ženu Džejmi (Lesli Man), decu koja ga obožavaju i visoko plaćen posao u prestižnoj advokatskoj firmi.
Rajan Rejnolds i Džejson Bejtman igraju glavne uloge u filmu „Budi malo ja“, reditelja Dejvida Dobkina („Lovci na deveruše“) i scenarista Džona Lukasa i Skota Mura („Mamurluk u Vegasu“).

Dok su rasli zajedno, Mič (Rejnolds) i Dejv (Bejtman), bili su nerazdvojni, najbolji prijatelji, međutim, s godinama su se udaljili. Dok je Dejv prezaposleni advokat, muž i otac troje dece, Mič je ostao neoženjen, kvazi-zaposlen dečak zarobljen u telu odraslog čoveka koji se nikad nije suočio s nekom odgovornošću koja mu se dopala. Za Miča, Dejv ima sve: prelepu ženu Džejmi (Lesli Man), decu koja ga obožavaju i visoko plaćen posao u prestižnoj advokatskoj firmi. Za Dejva, živeti Mičov život bez stresa, obaveza i posledica bilo bi ostvarenje sna.

Posle jedne pijane noći, Mičov i Dejvov život će se okrenuti naglavačke kad se probude u zamenjenim telima.
Uprkos tome što će biti oslobođeni svakodnevnih rutina i navika, momci će uskoro shvatiti da u njihovim životima nimalo „ne cvetaju ruže“ kao što su to nekad mislili. Dodatne komplikacije će prouzrokovati Dejvova seksi saradnica Sabrina (Olivija Vajld) i Mičov otuđeni otac (Alen Arkin). Mič i Dejv će na komičan način dati sve od sebe da ne upropaste u potpunosti jedan drugom živote pre nego što pronađu način da povrate svoje stare živote. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Kad su cvetale tikve
Roman Dragoslava Mihajlovića, „Kad su cvetale tikve“ prvi put je objavljen 1968. godine i izazvao je u to vreme značajnu reakciju socijalističkog režima....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Ekskluzivni intervju - Drugi život

Film „Drugi život“ nam donosi priču o troje ljudi koji su imali, na različite načine, kontakt sa smrću. Džorž (Met...

Kaja dizajnerka!

Pop pevačica Katarina Ostojić Kaja prelazi u dizajnere!...

Prodaja ulaznica - Tereza Salgeiro

Pevačica karakterističnog glasa, Tereza Salgeiro, nekadašnja pevačica grupe Madredeus, održaće koncerte 18. aprila u Do...