Početna » Kuda? » Na film »

Humanitarna akcija davanja krvi

 
Detalji

Prvih deset davalaca na poklon će dobiti po 2 karte za film „Tuđe slađe“, čija će se projekcija održati u GrebGreb Letnjem Bioskopu na Adi u 21 čas. Sve davaoce očekuje i propagandni materijal Tuck-ovih filmova.

 
 

U petak 29. jula 2011. godine od 16 do 20 sati, na Trgu Republike, Distributerska kuća Tuck u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije i Državnom lutrijom Srbije organizovaće humanitarnu akciju dobrovoljnog davanja krvi.

Akcija će se održati pored autobusa Instituta za transfuziju krvi Srbije, a sve dobrovoljne davaoce očekuju iznenađenja koja će im prirediti TUCK i Državna lutrija Srbije. Svi koji odluče da pokažu humanost i pomognu onima kojima je potrebno, dobiće priliku da okušaju sreću uz dve poklon greb greb srećke Državne lutrije Srbije i tako ostvare mogućnost da osvoje neke od vrednih nagrada.

Pored toga, prvih deset davalaca na poklon će dobiti po 2 karte za film „Tuđe slađe“, čija će se projekcija održati u GrebGreb Letnjem Bioskopu na Adi u 21 čas. Sve davaoce očekuje i propagandni materijal Tuck-ovih filmova.

Ovu zabavno – humanitarnu akciju podržaće i voditeljske zvezde, Suzana Mančić i Dejan Pantelić, koji će se družiti sa dobrovoljnim davaocima i bodriti ih kako prilikom davanja krvi, tako i prilikom „grebanja“ popularnih srećki.

Kao kompanije koje obezbeđuju zabavu, donose sreću i ulepšavaju svakodnevnicu velikom broju građana, Tuck i Državna lutrija Srbije organizacijom ove akcije nastoje da pozovu na društvenu odgovornost i doprinesu pružanju pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

Tuck, Državna lutrija Srbije i Institut za transfuziju krvi Srbije pozivaju sve građane da se priključe akciji, pokažu humanost i ulepšaju ovo leto i sebi i drugima. 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Prijatelji

Ljubav, sreća, deca...

Put u nepoznato

Brak posle tragedije......