Početna » Kuda? » Na film »

Vini Pu stiže u Srbiju

 
Vini Pu stiže u Srbiju
Na film | dodato 06.07.2011.
Detalji

Film će se prikazivati u bioskopima Kolosej, Ster Cinemas, Dom Sindikata, Roda, Tuckwood, Arena Novi Sad i Ster Montenegro.

 
 

Od četvrtka, 7. jula, Vini Pu stiže na velika platna naših bioskopa!

Uvek se trudimo da napravimo film koji će biti interesantan različitim uzrastima, film koji će se obraćati deci, koji će biti zabavan njihovoj braći i sestrama tinejdžerima, i koji će naterati mame i tate da se grohotom smeju.
Film će se prikazivati u bioskopima Kolosej, Ster Cinemas, Dom Sindikata, Roda, Tuckwood, Arena Novi Sad i Ster Montenegro.

I ovoga puta, simpatičan i svima dobro znan medvedić, naći će se u glavnoj ulozi ali sada u potpuno novoj avanturi koja stiže iz Volt Dizni studija za animaciju. S istim šarmom, duhovitošću i duhom originalnih priča, ovaj novi film će ponovo ujediniti publiku s filozofskim "medom kratke pameti" i prijateljima: Tigrom, Zekohopom, Praslinom, Kengom, Ruom i naravno Iarom, koji je izgubio svoj rep.

"Čitava priča se dešava u toku jednog dana," kaže reditelj Don Hol. "Dan počinje kao i obično. Pu se budi "mrtav" gladan, ali nema više meda. Zato kreće u potragu za njim, međutim, moraće da skrene s puta - prvo zbog takmičenja za pronalazak novog repa za Iara."

Pu će zatim naći poruku od Kristofera Robina na kojoj piše: "Izašao sam. Zauzet sam. Vraćam se brzo." Ali onda će Sova pogrešno protumačiti ovu poruku i reći da je dečaka uhvatilo stvorenje koje se zove "Vraćobrz". Uskoro, cela ekipa će se naći na suludoj misiji da spase Kristofera Robina od nepostojećeg krivca. Ispostaviće se da će ovo biti jedan prilično naporan dan za medu koji se samo nadao da će naći malo meda.

"Uvek se trudimo da napravimo film koji će biti interesantan različitim uzrastima, film koji će se obraćati deci, koji će biti zabavan njihovoj braći i sestrama tinejdžerima, i koji će naterati mame i tate da se grohotom smeju," kaže izvršni producent Džon Laseter. "Likovi koje je stvorio A. A. Miln su toliko jasno izdefinisani, tako su elegantni u svojoj jednostavnosti da su nam bili neizmerno smešni i pre nego što smo napravili prvu skicu naše priče. To su likovi s kojima je većina nas odrasla - likovi koje želimo da i naši mališani upoznaju." 
 
 
Za Vašu pažnju
 
“Best Buy Automobil u Evropi 2020.”: Opel Corsa
Opel Corsa osvojio prestižnu nagradu „Best Buy Automobil godine u Evropi 2020.”...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Bijonse u klinici za lečenje narkomanije

Američka pevačica i glumica Bijonse ispričala je da je za potrebe svoje poslednje filmske uloge provodila sate u klinici z...

Mračne senke

Ne propustite novi film Džonija Depa!...

Ljubav kao opsesija u danskoj drami

Sonja Rihter igra glavnu ulogu u filmu koji je na programu Doma sindikata od 8. septembra....