Početna » Kuda? » Na film »

Prvi letnji bioskop na otvorenom

 
Detalji

Ada Ciganlija, Beograd
Letnji bioskop

 
 

Distributerska kuća TUCK, u saradnji sa svojim partnerima, obezbediće filmove svih žanrova, namenjene svim uzrastima.

Filmovi koje ćete imati priliku da gledate u prvom bioskopu na otvorenom spadaju u kategoriju najboljih kinematografskih ostvarenja u proteklom periodu.

Bioskop je podeljen u dve zone, ukupnog kapaciteta 200 mesta. Prva zona namenjena je najmlađoj publici, koja će moći da uživa u filmovima sedeći u lazybag-ovima, dok su za stariju publiku, u drugoj zoni, obezbeđene udobne ležaljke.

Svakoga dana, sedam dana nedeljno, biće projekcije u terminima od 21h i 23h. Cena bioskopske ulaznice će biti 250 dinara.

U cilju pružanja maksimalnog užitka, tokom dana bioskop će postati zona zabave, gde posetioci mogu igrati stoni fudbal, Sony Play Station 3 ili koristiti internet.

Letnji bioskop na Adi počinje projekcijom najuspešnije komedije u ovoj godini “Mamurluk u Bangkoku” (Hangover 2) u 21 čas. 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Tango Argentino

Obavijen setnim humorom Tango Argentino govori o dečaku, koji će uspostaviti nežna i dirljiva prijateljstva sa usamljenim ...

Tražimmilionera.com

Poljakinje željne života na visokoj nozi, ali bez imalo muke, truda ili, ne daj bože posla, dobile su Internet sajt na koj...