Početna » Kuda? » Na film »

Pol

 
Pol
ARHIVA
Na film | dodato 07.04.2011.
Detalji

Start: 3. aprila 2011. godine
Originalni naslov filma: Paul
Režija: Greg Motola
Uloge: Simon Pegg, Nick Frost, Jason Bateman, Kristin Wiig, Bill Hader, Blythe Danner, Joe Lo Truglio i Sigourney Weaver i Seth Rogen koji pozajmljuje glas Polu
Žanr: sf/komedija/avantura

 
 

Kada vanzemaljac ustopira SF zaluđenike, počinje avantura!

Sajmon Peg i Nik Frost ("Hot Fuzz", "Shaun of the Dead") ponovo će ujediniti snage u novoj avanturističkoj komediji "POL" kao dvojica zaluđenika za naučnu fantastiku koje će hodočašće dovesti u srce američkog NLO podneblja. Tamo će slučajno upoznati vanzemaljca koji će ih povesti na suludo proputovanje koje će zauvek promeniti njihov svet.
Poslednjih 60 godina, vanzemaljac po imenu Pol živeo je u tajnoj vojnoj bazi. Iz nepoznatih razloga, pametnjaković iz svemira odlučiće da pobegne iz te ustanove, uskoči u prvo vozilo na koje naiđe i pobegne iz grada. To vozilo biće iznajmljena kamp prikolica koju voze Zemljani Grejem Vili (Peg) i Klajv Golings (Frost)
Dok ih budu jurili vladini agenti i fanatični otac devojke koju će slučajno kidnapovati, Grejem i Klajv će skovati nespretni plan bega kako bi Pola vratili na matični brod.Pogledaj i:

film

,

bioskop

,

pol

,

sf

,

komedija

,

avantura

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Opel Insignia sa najmodernijim IntelliLux LED® Pixel svetlima
Nova adaptivna IntelliLux LED® Pixel svetla sada imaju 84 LED elementa po jednom faru...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Paranormalna aktivnost 3

Paranormalna aktivnost se vraća...

Pirana 3D

Nakon terora na jezeru Viktorija u filmu Pirana 3D, jato pratistorijskih krvožednih pirana se vratilo. ...