Početna » Kuda? » Na film »

The Prodigy - World's on fire u Koloseju!

 
Detalji

Četvrtak, 31. mart 2011.
KOLOSEJ
20:00 i 22:00

 
 

Ne propustite neverovatnu priliku da hitove jednog od najenergičnijih bendova slušate i gledate u posebnoj atmosferi bioskopske dvorane!

Film takođe sadrži do sada neviđene, ekskluzivne snimke benda iz Brazila, kao i snimke atmosfere iza scene.
Specijalna projekcija jednog od najboljih koncertnih snimaka benda "The Prodigy", The Prodigy - World's on fire, biće održana 31. marta 2011. godine u multipleksu "Kolosej".

Radi se o filmu koji prikazuje jedan od najvećih koncerata grupe "The Prodigy", održanom pred oko 65.000 fanova, u sklopu Warrior's Dance Festival-a. "Firestarter", "Breathe", "Invaders Must Die", "Out of Space" i "Omen", samo su neki od hitova koje su "The Prodigy" izveli na koncertu i koji će biti prikazani u filmu.

Koncert je sniman sa dvadeset kamera u full HD rezoluciji, a režirao ga je nagrađivani reditelj Paul Dugdale, uz instrukcije članova benda. Film takođe sadrži do sada neviđene, ekskluzivne snimke benda iz Brazila, kao i snimke atmosfere iza scene.

Film "World's on fire" biće prikazan u dva termina, u 20 h i 22 h.
Ulaznice po ceni od 400 dinara su u prodaji na blagajni multipleksa "Kolosej", koji slavi svoj drugi rođendan, te je zbog toga druga ulaznica za ovu muzičku poslasticu, gratis.Pogledaj i:

The Prodigy

,

kolosej

,

film

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Put pod noge - 42. Međunarodni beogradski sajam turizma
Pod sloganom „Put pod noge“ od 20. do 23. februara 2020. godine u halama Beogradskog sajma...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Crvenkapa

Valeri (Amanda Sejfrid) je prelepa, mlada žena, rastrzana između dva muškarca....

Luda vožnja

Film "Luda vožnja 3D", sa Nikolasom Kejdžom u ulozi Miltona, je priča o okorelom prestupniku, kome je ponuđena poslednja ...

Premijera filma Zajedno - 27.9

Obaveštavamo vas da je premijera domaćeg filma “Zajedno”, reditelja Mladena Matičevića, u utorak, 27. septembra u bio...