Početna » Kuda? » Na film »

The Prodigy - World's on fire u Koloseju!

 
Detalji

Četvrtak, 31. mart 2011.
KOLOSEJ
20:00 i 22:00

 
 

Ne propustite neverovatnu priliku da hitove jednog od najenergičnijih bendova slušate i gledate u posebnoj atmosferi bioskopske dvorane!

Film takođe sadrži do sada neviđene, ekskluzivne snimke benda iz Brazila, kao i snimke atmosfere iza scene.
Specijalna projekcija jednog od najboljih koncertnih snimaka benda "The Prodigy", The Prodigy - World's on fire, biće održana 31. marta 2011. godine u multipleksu "Kolosej".

Radi se o filmu koji prikazuje jedan od najvećih koncerata grupe "The Prodigy", održanom pred oko 65.000 fanova, u sklopu Warrior's Dance Festival-a. "Firestarter", "Breathe", "Invaders Must Die", "Out of Space" i "Omen", samo su neki od hitova koje su "The Prodigy" izveli na koncertu i koji će biti prikazani u filmu.

Koncert je sniman sa dvadeset kamera u full HD rezoluciji, a režirao ga je nagrađivani reditelj Paul Dugdale, uz instrukcije članova benda. Film takođe sadrži do sada neviđene, ekskluzivne snimke benda iz Brazila, kao i snimke atmosfere iza scene.

Film "World's on fire" biće prikazan u dva termina, u 20 h i 22 h.
Ulaznice po ceni od 400 dinara su u prodaji na blagajni multipleksa "Kolosej", koji slavi svoj drugi rođendan, te je zbog toga druga ulaznica za ovu muzičku poslasticu, gratis.Pogledaj i:

The Prodigy

,

kolosej

,

film

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
64. Međunarodni beogradski sajm knjiga
Beogradski sajam knjiga, 64. po redu, uz učešće oko 500 izlagača, održan je od 20. do 27. oktobra na Beogradskom sajmu, pod sloganom „Pismo=Glava“. ...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Super 8

Leta 1979. godine, grupa prijatelja u gradiću u Ohaju prisustvovala je katastrofalnoj železničkoj nesreći...

Misija Spasiti Božić 3D

“Kako Deda Mraz isporuči sve one poklone u samo jednoj noći?” ...

Exit u novom spotu grupe Prodigy!

Britanski bend The Prodigy uvrstio je snimke sa Exit festivala u novi spot sa njihovog poslednjeg singla "Take Me to the Hosp...