Početna » Kuda? » Na film »

Mehaničar - plaćen da ubije

 
Mehaničar - plaćen da ubije
ARHIVA
Na film | dodato 10.02.2011.
Detalji

Originalni naslov filma: The Mechanic
Režija: Simon West
Uloge: Jason Statham, Ben Foster, Donald Sutherland
Žanr: akcija/triler

 
 

Artur Bišop je mehaničar - elitni ubica koji poštuje stroga pravila ponašanja i ima jedinstveni talenat za besprimetno uklanjanje mete.

Njegova misija komplikuje se kada se Harijev sin Stiv pojavi sa željom da nauči Bišopov posao i osveti svoga oca.
To je posao koji zahteva potpuno emitivno distanciranje od svih i od svega, a Bišop je najbolji u poslu. Međutim, kada neko ubije njegovog mentora i bliskog prijatelja Harija, Bišop shvata da od toga ne može da se distancira. Sledeći zadatak zadao je sam sebi - odgovorni moraju da plate.

Njegova misija komplikuje se kada se Harijev sin Stiv pojavi sa željom da nauči Bišopov posao i osveti svoga oca. Bišop je oduvek radio sam, ali ne može da odbije sina svog prijatelja.

Metodični i hladnokrvni ubica uzima pod svoje mladog i impulsivnog početnika. Ali, dok tragaju za svojom krajnjom metom, ispostavlja se da sve nije kao što izgleda i oni koji bi trebalo da reše problem sami postaju deo njega. 
 
 

REPERTOAR

Kolosej

Kolosej


15.45

MULTIMEDIA

Ovaj objekat ne sadrzi multimediju
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Đavo u tebi

Triler, horor, egzorcizam - neprpustite novi film!...

Stiže novi Take That

Događaj o kome se dugo pričalo sada je realnost. Ne samo da se Robbie Williams vratio u Take That, već bend uskoro objavlj...

Grozan ja

Od producenta Krisa Meledandrija dolazi priča o jednom od najvećih superzlikovaca...