Početna » Kuda? » Na film »

Dilema

 
Dilema
ARHIVA
Na film | dodato 01.12.2010.
Detalji

Originalni naslov filma: The dilemma
Reditelj: Ron Howard
Uloge: Vince Vaughn, Kevin James, Winona Ryder, Jennifer Connelly, Channing Tatum
Žanr: komedija

 
 

Vins Von i Kevin Džejms predvode ekipu velikih zvezda u komediji reditelja Rona Hauarda i producenta Brajana Grejzera o čoveku koji shvata da je ono što prećutite prijatelju jednako važno kao i ono što mu kažete.

Sada partneri u firmi za dizajn motora, ova dva drugara se takmiče za dobijanje projekta iz snova koji bi lansirao njihovu kompaniju.
Dženifer Koneli, Vinona Rajder, Čening Tejtum i Kvin Latifa pridružuju im se u filmu "Dilema", priči o tome koliko možete da razvučete bratsku vezu pre nego što pukne.

Još od koledža, zakleti neženja Roni (Von) i srećno oženjeni Nik (Džejms) prošli su zajedno kroz sito i rešeto. Sada partneri u firmi za dizajn motora, ova dva drugara se takmiče za dobijanje projekta iz snova koji bi lansirao njihovu kompaniju. Uz Ronijevu devojku, Bet (Koneli) i Nikovu ženu, Ženevu (Rajder) pored sebe, njih dvojica su nepobedivi.

Ali Ronijev svet će se okrenuti naglavačke kad slučajno vidi Ženevu u zagrljaju s drugim muškarcem (Tejtum) i odluči da sebi postavi zadatak da dođe do odgovora. Dok amaterska istraga bude pretvarala njegov život u komični haos, on će saznati da i Nik ima nekoliko svojih tajni. Kako vreme bude odmicalo, a pritisak do najvažnije prezentacije u njihovim karijerama nagomilavao, Roni će morati da odluči kako i kada će otkriti istinu najboljem prijatelju.Pogledaj i:

dilema

,

na film

,

komedija

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Opel Insignia sa najmodernijim IntelliLux LED® Pixel svetlima
Nova adaptivna IntelliLux LED® Pixel svetla sada imaju 84 LED elementa po jednom faru...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Prestupna godina

Prestupna godina" je romantična komedija o ženi koja je odlučna u svojoj zamisli da se uda za savršenog momka...uprkos to...

Leri Kraun

Kada mislite da je, sve što je vredno prošlo pored vas, možda otkrijete razlog da ponovo živite....

Trejler filma "Gangsterski odred"

Kralj podzemlja, Amerika, 1949. godine...