Početna » Kuda? » Na film »

Dilema

 
Dilema
ARHIVA
Na film | dodato 01.12.2010.
Detalji

Originalni naslov filma: The dilemma
Reditelj: Ron Howard
Uloge: Vince Vaughn, Kevin James, Winona Ryder, Jennifer Connelly, Channing Tatum
Žanr: komedija

 
 

Vins Von i Kevin Džejms predvode ekipu velikih zvezda u komediji reditelja Rona Hauarda i producenta Brajana Grejzera o čoveku koji shvata da je ono što prećutite prijatelju jednako važno kao i ono što mu kažete.

Sada partneri u firmi za dizajn motora, ova dva drugara se takmiče za dobijanje projekta iz snova koji bi lansirao njihovu kompaniju.
Dženifer Koneli, Vinona Rajder, Čening Tejtum i Kvin Latifa pridružuju im se u filmu "Dilema", priči o tome koliko možete da razvučete bratsku vezu pre nego što pukne.

Još od koledža, zakleti neženja Roni (Von) i srećno oženjeni Nik (Džejms) prošli su zajedno kroz sito i rešeto. Sada partneri u firmi za dizajn motora, ova dva drugara se takmiče za dobijanje projekta iz snova koji bi lansirao njihovu kompaniju. Uz Ronijevu devojku, Bet (Koneli) i Nikovu ženu, Ženevu (Rajder) pored sebe, njih dvojica su nepobedivi.

Ali Ronijev svet će se okrenuti naglavačke kad slučajno vidi Ženevu u zagrljaju s drugim muškarcem (Tejtum) i odluči da sebi postavi zadatak da dođe do odgovora. Dok amaterska istraga bude pretvarala njegov život u komični haos, on će saznati da i Nik ima nekoliko svojih tajni. Kako vreme bude odmicalo, a pritisak do najvažnije prezentacije u njihovim karijerama nagomilavao, Roni će morati da odluči kako i kada će otkriti istinu najboljem prijatelju.Pogledaj i:

dilema

,

na film

,

komedija

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Dokazano prisustvo vanzemaljaca

Testiranje „Proverite da li ste vanzemaljac“ pokazalo veliko interesovanje za premijeru filma „Vanzemaljci u komšiluku...

8 minuta

Kapetan Kolter Stivens budi se u telu nepoznatog čoveka....

Vudi Alen nikada nije video svoj film

Poznati američki sineasta Vudi Alen nikada nije video nijedan od svojih filmova u bioskopu, niti je pročitao jednu jedinu k...