Početna » Kuda? » Na film »

Trejler - Drugi život

 
Trejler - Drugi život
Na film | dodato 10.01.2011.
Detalji

Glavne uloge u ovoj neverovatnoj drami tumače Met Dejmon, Sesil de Frans, Frenki Mek Leren,Džej Mor i Brajs Dalas Hauard.

 
 

Film „Drugi život“ nam donosi priču o troje ljudi koji su imali, na različite načine, kontakt sa smrću. Džorž (Met Dejmon) je Amerikanac iz radničke klase, koji ima dodira sa životom posle smrti.

Na drugom kraju sveta, Mari (Sesil de Frans) francuska novinarka, imala je bliski susret sa smrću, koji je uzdrmao njen život. A kada Markus, učenik iz Londona tragično izgubi brata, počinje da traga za odgovorima. U potrazi za istinom, životi će im se ukrstiti i zauvek promeniti zbog onoga bi moglo ili što postoji u drugom životu.

Glavne uloge u ovoj neverovatnoj drami tumače Met Dejmon, Sesil de Frans, Frenki Mek Leren,Džej Mor i Brajs Dalas Hauard.

Trejler možete pogledati putem linkova:
http://www.youtube.com/watch?v=nBT_UioN3l8

Film “Drugi život” na redovnom bioskopskom repertoaru biće od 31. marta, a pre toga možete ga pogledati na ovogodišnjem FEST-u. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
“Best Buy Automobil u Evropi 2020.”: Opel Corsa
Opel Corsa osvojio prestižnu nagradu „Best Buy Automobil godine u Evropi 2020.”...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Život u jednom danu

Kako izgleda jedan dan na planeti?...

Đangova osveta

Pogledajte prvi trejler najnovijeg filma Kventina Tarantina “Đangova osveta” (Django Unchained)!

...

Prodaja ulaznica - Tereza Salgeiro

Pevačica karakterističnog glasa, Tereza Salgeiro, nekadašnja pevačica grupe Madredeus, održaće koncerte 18. aprila u Do...