Početna » Kuda? » Na film »

Srpski film

 
Srpski film
ARHIVA
Na film | dodato 27.10.2010.
Detalji

Originalni naslov filma: A serbian film
Režija: Srđan Spasojević
Uloge: Srđan Todorovic, Sergej Trifunović, Jelena Gavrilović, Katarina Žutić, Slobodan Beštić
Žanr: horor, triler

 
 

Iznenadni poziv od bivše partnerke Lejle promeniće sve. Svesna Miloševih finansijskih poteškoća, Lejla upoznaje Miloša sa Vukmirom - sumnjivim, misterioznim, ludim, ali i politički moćnim producentom.

U srpskom "srcu tame" gde život nema nikakvu vrednost, u borbi sa neprijateljem koji je neuporedivo jači i patološki bolestan, šanse za preživljavanje su neverovatno male.
Miloš, bivša porno zvezda, vodi miran porodični život sa svojom suprugom Marijom i šestogodišnjim sinom Petrom. U tranzicionoj Srbiji, u burnim vremenima, pokušava da sastavi kraj sa krajem.

Glavna uloga u Vukmirovom novom filmu će obezbediti Milošu i njegovoj porodici finansijsku sigurnost do kraja života. Ugovor zahteva da Miloš ne bude informisan o sadržaju filma koji će snimati.

Vukmir uvlači Miloša u niz everovatnih, okrutnih i nasilnih situacija, rešen da snimi film kakav nikada nije viđen, koristeći ljude kao topovsko meso.

U želji da pobegne iz filmskog pakla u koji je upao i da spasi život svoje porodice, Miloš će morati da žrtvuje sve što ima: svoj ponos, moral, razum, a možda i sopstveni život.

U srpskom "srcu tame" gde život nema nikakvu vrednost, u borbi sa neprijateljem koji je neuporedivo jači i patološki bolestan, šanse za preživljavanje su neverovatno male. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Kad su cvetale tikve
Roman Dragoslava Mihajlovića, „Kad su cvetale tikve“ prvi put je objavljen 1968. godine i izazvao je u to vreme značajnu reakciju socijalističkog režima....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Hladna svetlost dana

Sigurni Viver, Henri Kevil i Brus Vilis na bioskopskim platnima od aprila...

Asteriks i Obeliks u Britaniji

Asteriks i Obeliks opet odmeravaju snage, ali ovog puta u Britaniji...

Izdaja

Uzbudljivi akcioni triler...