Početna » Kuda? » Na film »

"Poslednji Vladar Vetrova" u Steru

 
Detalji

Mesto održavanja: bioskop Ster Cinemas Beograd
Vreme održavanja: sreda, 18. avgust 2010. god u 19.30h

 
 

Obaveštavamo Vas da će premijera filma "Poslednji Vladar Vetrova" (The Last Airbender) biti održana u sredu, 18. avgusta, u 19.30h, u bioskopu Ster Cinemas.

Svet je preplavljen ratovima i niko nema moć da zaustavi neminovno uništenje... do sad.
Gotovo čitavo stoleće, nacija Vatre je vodila svoju smrtonosnu kampanju za svetsku dominaciju nad nacijama Vazduha, Vode i Zemlje. Nude samo jedan izbor plemenima koja potpadnu pod njihovu vlast - potpunu predaju ili potpuno uništenje.

Dok seljani uzaludno pokušavaju da se odbrane, oni slušaju nekolicinu odabranih koji mogu da upravljaju elementom njihove nacije i da ih iskontrolišu u svoju korist. Uz pomoć ogromne armije i oružja za masovno uništenje, vladari vatre su već eliminisali sve vladare vetra na planeti i sad su se okrenuli naciji Vode, čija se komanda nalazi u severnoj tvrđavi.

Jednoga dana, mladi vladar vode Katara (Nikola Pelc), otkriće mladog dečaka po imenu Ang (Noa Ringer), dok s bratom Sokom (Džekson Retbon) bude vežbala svoje moći. Ali dok Angove moći upravljanja vazduhom budu postajale sve očiglednije, Katara i Soka će shvatiti da su pronašli nešto više od poslednjeg vladara vetra. Kao što piše u proročanstvu Avatar - jedini koji može da kontroliše sva četiri elementa - mladi vladar vetra je jedino oružje koje može da zaustavi juriš nacije Vatre i da povrati mir u ratom zahvaćen svet. Ali, može li on da usavrši svoje veštine i postane heroj pre nego što bude prekasno?

Majstor pripovedanja, Oskarom nominovani scenarista/producent/reditelj M. Najt Šamalan ("Šesto čulo", "Znaci") donosi hit animiranu seriju "Poslednji vladar vetrova" na velika platna i stvara epski svet velikih razmera koji će vas oduševiti spektakularnim specijalnim efektima, sjajnom akcijom i uzbudljivom avanturom. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

"Tilva Roš" u Roterdamu

Domaći film "Tilva Roš" 09. septembra specijalnom ''open air'' projekcijom najavio Internacionalni filmski festival u

Sladak kupus s ovčetinu pa...

Radnja ovog duhovitog komada počinje tako što jedan ugledni srpski domaćin dođe na ideju da jedno prepodne provede u dokt...

Tilva Rоš

U borskom rudniku bakra u toku su radnički protesti zbog privatizacije. Devetnaestogodišnjake Todu i Stefana tranzicija ne ...