Početna » Kuda? » Na film »

Poslednji vladar vetrova u USA

 
Detalji

Podsećamo vas da će se i u našoj zemlji ovaj film prikazivati i u 3D tehnici od 19. avgusta.

 
 

Obaveštavamo vas da je najnovije ostvarenje Paramount studija “POSLEDNJI VLADAR VETROVA” započelo prikazivanje u Americi sa sjajnim rezulatima.

Jednoga dana, mladi vladar vode Katara ([b]NIKOLA PELC[/b]), otkriće mladog dečaka po imenu Ang ([b]NOA RINGER[/b]), dok s bratom Sokom ([b]DŽEKSON RETBON[/b]) bude vežbala svoje moći.
Naime, film je prvog vikenda zaradio 70 miliona dolara i našao se na drugom mestu po gledanosti, odmah iza trećeg nastavka “Sumrak” sage. Interesantan je i podatak da je gledaocima u Americi pažnju više privukla 3D projekcija ovog filma jer je 60 posto od ukupne zarade poteklo upravo od nje.

Podsećamo vas da će se i u našoj zemlji ovaj film prikazivati i u 3D tehnici od 19. avgusta. Majstor pripovedanja, Oskarom nominovani scenarista/producent/reditelj M. NAJT ŠAMALAN („Šesto čulo“, „Znaci“) donosi hit animiranu seriju „Poslednji vladar vetra“ na velika platna i stvara epski svet velikih razmera koji će vas oduševiti spektakularnim specijalnim efektima, sjajnom akcijom i uzbudljivom avanturom.

Jednoga dana, mladi vladar vode Katara (NIKOLA PELC), otkriće mladog dečaka po imenu Ang (NOA RINGER), dok s bratom Sokom (DŽEKSON RETBON) bude vežbala svoje moći. Ali dok Angove moći upravljanja vazduhom budu postajale sve očiglednije, Katara i Soka će shvatiti da su pronašli nešto više od poslednjeg vladara vetra. Kao što piše u proročanstvu Avatar – jedini koji može da kontroliše sva četiri elementa – mladi vladar vetra je jedino oružje koje može da zaustavi juriš nacije Vatre i da povrati mir u ratom zahvaćen svet. Ali, može li on da usavrši svoje veštine i postane heroj pre nego što bude prekasno? 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Članovi Udruženja turističkih vodiča Srbije na relaciji Beograd – Zajećar - Niš – Beograd
Obiman i raznovrstan program ovog dvodnevnog izleta omogućio je upoznavanje sa ovim, manje posećivanim delom Srbije....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Zlatibor

Planina Zlatibor se nalazi na 230 km od Beograda, tj. na 300 km od Novog Sada. Prostire se na povrsini od oko 1000km kvadratn...

Vini Pu

Posle 35 godina Vini Pu je ponovo u glavnoj ulozi!...

Klip

Premijera 12. april...