Početna » Kuda? » Na film »

Poslednji vladar vetrova u USA

 
Detalji

Podsećamo vas da će se i u našoj zemlji ovaj film prikazivati i u 3D tehnici od 19. avgusta.

 
 

Obaveštavamo vas da je najnovije ostvarenje Paramount studija “POSLEDNJI VLADAR VETROVA” započelo prikazivanje u Americi sa sjajnim rezulatima.

Jednoga dana, mladi vladar vode Katara ([b]NIKOLA PELC[/b]), otkriće mladog dečaka po imenu Ang ([b]NOA RINGER[/b]), dok s bratom Sokom ([b]DŽEKSON RETBON[/b]) bude vežbala svoje moći.
Naime, film je prvog vikenda zaradio 70 miliona dolara i našao se na drugom mestu po gledanosti, odmah iza trećeg nastavka “Sumrak” sage. Interesantan je i podatak da je gledaocima u Americi pažnju više privukla 3D projekcija ovog filma jer je 60 posto od ukupne zarade poteklo upravo od nje.

Podsećamo vas da će se i u našoj zemlji ovaj film prikazivati i u 3D tehnici od 19. avgusta. Majstor pripovedanja, Oskarom nominovani scenarista/producent/reditelj M. NAJT ŠAMALAN („Šesto čulo“, „Znaci“) donosi hit animiranu seriju „Poslednji vladar vetra“ na velika platna i stvara epski svet velikih razmera koji će vas oduševiti spektakularnim specijalnim efektima, sjajnom akcijom i uzbudljivom avanturom.

Jednoga dana, mladi vladar vode Katara (NIKOLA PELC), otkriće mladog dečaka po imenu Ang (NOA RINGER), dok s bratom Sokom (DŽEKSON RETBON) bude vežbala svoje moći. Ali dok Angove moći upravljanja vazduhom budu postajale sve očiglednije, Katara i Soka će shvatiti da su pronašli nešto više od poslednjeg vladara vetra. Kao što piše u proročanstvu Avatar – jedini koji može da kontroliše sva četiri elementa – mladi vladar vetra je jedino oružje koje može da zaustavi juriš nacije Vatre i da povrati mir u ratom zahvaćen svet. Ali, može li on da usavrši svoje veštine i postane heroj pre nego što bude prekasno? 
 
 
Za Vašu pažnju
 
16. Beogradski salon vina
16. Beogradski salon vina, biće održan 6. i 7. decembra 2019. u hotelu Hyatt Regency...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Utočište (Safe Haven)

Uzbudljiva i napeta priča o borbi jedne žene da ponovo zavoli....

Tatin sin

Adam Sendler u novoj komediji!...

Bezbedno gledanje 3D programa

Konzorcijum koji okuplja nekoliko japanskih preduzeća objavio je ove nedelje uputstvo za bezbedno gledanje 3D programa....