Početna » Kuda? » Na film »

Sumrak saga Pomracenje

 
Sumrak saga Pomracenje
Na film | dodato 06.07.2010.
Detalji

Film ‘’Sumrak saga: Pomracenje’’ se od 01. jula nalazi na redovnom bioskopskom repertoaru nasih bioskopa.

 
 

Obavestavamo vas da je film ‘’[b]Sumrak saga: Pomracenje[/b]’’ u [b]utorak, 29. juna[/b], u ponocnim projekcijama za fanove, ostvario do sad nezabelezenu zaradu za jedan dan prikazivanja u americkim bioskopima, zaradivsi preko $30 miliona dolara.

Samim tim je premasio prethodno ostvarenu rekordnu zaradu od $26, 3 miliona dolara koju je na ponocnim projekcijama ostvario drugi deo, film ‘’Sumrak saga: Mlad mesec’’.

Film je premijerne veceri prikazan na rekordnih 4.468 lokacija a prvog vikenda prikazivanja zaradio je neverovatnih $69 miliona dolara, sto ga stavlja na trece mesto liste filmova sa najboljom zaradom u prvom vikendu prikazivanja, ikada.

Film ‘’Sumrak saga: Pomracenje’’ je u potpunosti opravdao kako ocekivanja tako i nivo koji su mu zadali prethodni delovi. Za prvih pet dana prikazivanja u Sjedinjenim Drzavama, inkasirao je $161 milion dolara, sto je vise nego dupla zarada prvog dela filma ‘’Sumrak’’. Tako se treci deo ove filmske fransize nasao na listi najuspesnijih filmova za prvih pet dana prikazivanja, ikada, zauzevsi sedmo mesto. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Sveti Trifun 2020.
Manifestacija "Sveti Trifun 2020", uz podršku Udruženja vinara Beograda......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Prometej je sleteo

Novi insert iz fima „Prometej 3D“...

Projekat X

Nova tinejdž komedija...

Akcija u susret filmu - Tuđe slađe

Distributerska kuća Tuck poziva sve buduće bračne parove da u period od 12. do 15. maja u bioskopima

Tuckwood...