Početna » Kuda? » Na film »

Prestupna godina

 
Prestupna godina
ARHIVA
Na film | dodato 26.08.2010.
Detalji

Naslov originala: Leap year
Režija: Anand Tucker
Uloge: Amy Adams, Matthew Goode, John Lithgow, Adam Scott
Scenario: Deborah Kaplan, Harry Elfont
Žanr: romantična komedija

 
 

Prestupna godina" je romantična komedija o ženi koja je odlučna u svojoj zamisli da se uda za savršenog momka...uprkos tome šta joj sudbina sprema.

Dok se Ana i Deklan budu prepucavali na putu preko Smaragdnog ostrva, otkriće da nas put do ljubavi može odvesti na potpuno neočekivana mesta.
Kad proslava njihove četiri godine veze prođe bez prosidbe, Ana (Ejmi Adams) će uzeti stvari u svoje ruke. Računajući na irsku tradiciju da je ženama dozvoljeno da zaprose muškarca 29. februara, Ana će odlučiti da krene za svojim dečkom Džeremijem (Adam Skot) u Dablin i da klekne na jedno koleno.

Ali avioni, vreme i sudbina će se postarati za to da Ana ostane zarobljena na suprotnoj strani Irske gde će morati da traži pomoć od zgodnog i samouverenog Deklana (Metju Gud) da je prebaci na drugu stranu države. Dok se Ana i Deklan budu prepucavali na putu preko Smaragdnog ostrva, otkriće da nas put do ljubavi može odvesti na potpuno neočekivana mesta. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Samo drugarski

Da li drugarstvo i sex idu zajedno?...

Vatra stara 790 hiljada godina

Ljudi su umeli da zapale vatru pre 790 hiljada godina, što je bila veština koja im je pomogla da migriraju iz Afrike u Evro...

Magični Majk

Kad se znanje i zanat prenose sa kolena na koleno......