Početna » Bili Smo » Ostalo »

Lolipops shopping sa poznatima

 
Lolipops shopping sa poznatima
Ostalo | dodato 21.10.2009.
Detalji

Mesto održavanja: Shoping Centar Ušće, Beograd
Vreme održavanja: 20. oktobar 2009. god.

 
 

Kao što i sam slogan akcije kaže, deo prihoda od prodaje Lollipops proizvoda za vreme ove humanitarne akcije namenjen je promociji preventivnih pregleda i prevencije raka dojke u Srbiji.

Otvarajući akciju g. Yann Doucarouge, osnivač i jedan od vlasnika Lollipopsa, izjavio je: "Veliko je zadovoljstvo biti danas u Srbiji i učestvovati u ovoj humanitarnoj akciji".
Specijalna humanitarna akcija pod sloganom "Shopping sa poznatima u dobrotvorne svrhe" organizovana je u Lollipops butiku u Shoping Centru Ušće. Akciju su predvodili Yann Doucarouge, osnivač i jedan od vlasnika Lollipopsa, Isidora Laketić, vlasnik Lollipopsa u Srbiji i Ana Pendić, zaštitno lice i promoter ovog renomiranog francuskog brenda.

U akciji "Šoping sa poznatima" svi ljubitelji Lollipopsa i brojni gosti imali su priliku da u periodu od 18 do 20 časova nabave šik Lollipops detalje po povoljnim uslovima, a posebni gosti koji su podržali ovu akciju bili su i Katarina Šišmanović, Iva Smiljanić, Miki Perić, Jana Milić, Mirka Vasiljević, Nina Radulović i mnogi drugi...

Otvarajući akciju g. Yann Doucarouge, osnivač i jedan od vlasnika Lollipopsa, izjavio je: "Veliko je zadovoljstvo biti danas u Srbiji i učestvovati u ovoj humanitarnoj akciji. Kako je Lollipops francuski brend koji se obraća ženama sa jakom ličnošću, koje su samouverene i imaju hrabrost za iskazivanje sopstvenog mišljenja, koje imaju mladalački duh i buntovni karakter, verujem da mnoge dame u Srbiji upravo zato i biraju Lollipops kao svoj omiljeni brend modnih detalja. Iskreno se nadam da će prihod sakupljen večerašnjom prodajom Lollipops proizvoda doprineti što širem jačanju svesti o važnosti preventivnih pregleda u prevenciji raka dojke u Srbiji".

Lollipops, najšik od svih francuskih šikova, modni je brend koji je osvojio ženska srca širom sveta. Već 10 godina prisutan je na svetskom tržištu kroz 90 prepoznatljivih Lollipops radnji, kao i više od 1.200 prodajnih mesta. Svojim estravagantnim kolekcijama, neočekivanim kombinacijama neobičnih materijala, Lollipops nikoga ne ostavlja ravnodušnim! Kroz svoje unikatne modele, tašni, cipela i nakita, Lollipops iskazuje razuzdanu kreativnost, smelu estravaganciju, ženstvenost i glamur.

Originalnim i maštovitim modelima, Lollipops je napravio revoluciju u svetu modnog aksesoara, budući da su svi modeli veoma trendi i istovremenoi pristupačni. Na ovaj način, Lollipops je trajno promenio poimanje aksesoara koji danas predstavljaju deo ličnosti, ogledalo osobenosti i simbol potajnih želja.Pogledaj i:

usce

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

AKSA novobeogradski porodični dani

Prvi porodični sajam pod nazivom AKSA novobeogradski porodični dani svečano je otvoren u subotu 14. maja na platou ispred ...

UŠĆE - najzabavnija priprema za školu

Akcija „ŠKOLSKO ZVONO 2011“ koju organizuju UŠĆE shopping centar i magazin Mama počela je danas nizom sportskih aktiv...

Svetski Dan Štrumpfova!

Beograd sutra, 25. juna, obeležava Svetski Dan Štrumpfova, na Naxi plaži ispred Ušće Shopping Centra! ...