Početna » Bili Smo » Ostalo »

Tuborg lemon

 
Tuborg lemon
Ostalo | dodato 26.03.2008.
Detalji

 
 

Tuborg Lemon je čisto sladno pivo napravljeno od najkvalitetnijih sirovina sa prirodnim osvežavajućim dodacima. Kao osnova se koristi vrhunsko premium pivo Tuborg Green sa modifikacijom hmelja, pri čemu se koristi posebna vrsta koja je manje osetljiva

"Lansiranjem novog brenda na tržiste, kompanija Carlsberg Srbija želi da svojim potrošačima ponudi potpuno nov i osvežavajuci ukus piva.
Kompanija Carlsberg Srbija je 21. marta 2008. godine predstavila novitet u okviru brenda Tuborg. Kompanija prepoznatljiva među potrošačima po inovativnosti na tržištu i konstantnom unapređivanju kvaliteta svojih proizvoda, želela je da prva svojim potrošačima donese osveženje u vidu nove vrste piva obogaćene limunom pod nazivom TUBORG LEMON.

To uključuje i posebnu pripremu kvasca za fermentaciju tako pripremljene sladovine. Nakon fermentacije, filtriranom pivu se dodaju zaslađivači i prirodni ekstrakt arome limuna.
Pivo je po svim karakteristikama sadržaja alkohola i ekstrakta u kategoriji standarnog premium piva ali ima pitkost i osvežavajuću notu zahvaljujuci posebno izbalansiranom dodatku prirodne arome limuna. Pakovanje je u bezbojnim staklenim bocama od 0.33l.

"Lansiranjem novog brenda na tržiste, kompanija Carlsberg Srbija želi da svojim potrošačima ponudi potpuno nov i osvežavajuci ukus piva. TUBORG LEMON je idealno osveženje, uzbudljivo i potpuno drugacije, za sve one prilike kada obično pivo jednostavno nije dovoljno. Ovo pitko pilsner pivo sadrži 4,9% alkohola, ima čist i režak ukus sa aromom limuna (Wild Lemon) koji u trenutku gasi svačiju žeđ."Pogledaj i:

bili smo

,

tuborg lemon

 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Bitef Art Cafe 18.02.2011

Uživajte u galeriji fotografija!!!...

Tamburica fest - Deronje 2008

Festival tamburica 2008 je održan u selu Deronje, u neposrednoj blizini Odžaka 27, 28. i 29. juna 2008. godine....

Milan Rađen & Ana u Bard klubu

Pogledajte kako je proteklo subotnje veče u Bard klubu s' početkom proleća....