Početna » Bili Smo » Ostalo »

Miss BG CAR SHOW 02

 
Miss BG CAR SHOW 02
Ostalo | dodato 19.03.2008.
Detalji
 
 

Lepe devojke i lepi automobili oduvek su išli „u paketu“, pa je ta tradicija nastavljena i na ovogodišnjem Sajmu automobila.

Beogradski sajam i turistička agencija Kon Tiki, najlepšim devojkama su obezbedili i atraktivne nagrade - putovanja po izboru.
Lepota je, moglo bi se reći, i ozvaničena izborom najlepše hostese na manifestacijama BG CAR SHOW 02 i MOTOPASSION.

U finale izbora za MIS BG CAR SHOW ušlo je deset devojaka koje su dobile najviše SMS glasova posetilaca. Posle toga je odlučivao žiri, a po njihovom glasanju najlepša hostesa ove godine je Nevena Vasiljević sa Citroenovog štanda. Prva pratilja je Irena Laketa, hostesa na štandu Mitsubishi-ja, a druga - Ivana Arsić, koju ovih dana možete da vidite pored Hammera.

Beogradski sajam i turistička agencija Kon Tiki, najlepšim devojkama su obezbedili i atraktivne nagrade - putovanja po izboru, s tim što će prvoplasirana devojka dobiti vaučer na 800 evra, drugoplasirana na 500, a trećeplasirana na 300 evra.

Beogradski sajam je ove godine dodelio i dve specijalne nagrade - za najpoznatiju hostesu, koja je pripala Jeleni Žeželj, bišvoj učesnici „Velikog brata“, i za najslikaniju hostesu. Žiri je odluičio da na ručak u Hyatt ove godine idu četiri devojke, oko kojih su najviše „sevali blicevi“. 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Repriza Ženevskog salona automobila

Vrele premijere sa sajma u Švajcarskoj stižu na Salon u Beogradu, koji će se održati od 25. marta do 3. aprila....

Sajam tehnike

Najveći sajam te vrste u ovom delu Evrope, 58. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća, otvoren je u velelepnoj ...

42. Međunarodni sajam građevinarstva

“Prava odluka u pravom trenutku”, pod tim sloganom biće održan 42. Međunarodni sajam građevinarstva......