Početna » Bili Smo » Ostalo »

Telenor Internet u parkovima

 
Telenor Internet u parkovima
Ostalo | dodato 17.03.2009.
Detalji

Mesto održavanja: Skupština grada Beograda
Vreme održavanja: 16. mart 2009. god.

 
 

Prva tri parka koja će dobiti Telenor bežični Internet su park "Vukov spomenik", "Proleće" i "Skejt park" na Novom Beogradu.

Gradonačelnik Beograda, Dragan Đilas i dosadašnji generalni direktor kompanije Telenor u Srbiji, Stajn Erik Velan potpisali su ugovor o saradnji na realizaciji ovog projekta.
Beograđani će u naredne dve godine imati besplatan pristup bežičnom Internetu u parkovima na teritoriji Beograda, zahvaljujući saradnji kompanije Telenor i Skupštine grada.

Gradonačelnik Beograda, Dragan Đilas i dosadašnji generalni direktor kompanije Telenor u Srbiji, Stajn Erik Velan potpisali su ugovor o saradnji na realizaciji ovog projekta. Pored idejnog rešenja koje kompanija Telenor radi za svaki park pojedinačno i instaliranja opreme za uvođenje Interneta, Telenor će se brinuti o održavanju opreme. Uz podršku Sekreterijata za komunalne i stambene poslove, JKP "Zelenilo Beograda" i Uprave za energetiku, grad Beograd će obezbediti da parkovi budu dobro osvetljeni i noću, a javne površine uređene.

Projekat doprinosi i razvoju turističke ponude grada Beograda, pružajući svima koji u Beograd dođu u turističku ili poslovnu posetu, mogućnost da u realnom vremenu budu informisani o dešavanjima u njihovoj zemlji, kao i da na najbrži način saznaju sve o gradu u kome borave. Besplatno korišćenje bežičnog Interneta na javnim mestima i otvorenom prostoru, umnogome će unaprediti i kvalitet života građana, pomoći im da na svakom mestu i u svako vreme odgovore na zahteve koje im nameće savremeni tempo života.

Srbija je u junu prošle godine dobila svoj prvi Internet park u istoriji, kada je Telenorov signal u Studentskom parku omogućio brzi Internet na otvorenom. Posle Beograda, Internet parkove dobili su i stanovnici Novog Sada, Niša, Kraljeva i Kragujevca. Telenorov 3G signal, koji obezbeđuje brz Internet, danas stiže do gotovo 40 odsto stanovnika Srbije u 170 gradova i manjih mesta.Pogledaj i:

telenor

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
16. Beogradski salon vina
16. Beogradski salon vina, biće održan 6. i 7. decembra 2019. u hotelu Hyatt Regency...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Nokia N8 konkuriše iPhonu

"Nokia" je predstavila telefon koji bi trebalo "da se tuče" sa najnovijom verzijom "Epl" iPhona....

Novogodišnja ponuda Telenor-a

Novogodišnja ponuda Telenor internet paketa......

Telenorovi pripejd korisnici

Svi Telenorovi pripejd korisnici koji do 30. novembra uplate 333 dinara kredita, dobiće sedam dana ili 1000 besplatnih SMS p...