Početna » Bili Smo » Ostalo »

Ford Models Super Model of the World

 
Detalji

Mesto održavanja: salon "Grand motorsa", Novi Beograd
Vreme održavanja: 30. novembar 2008. god.

 
 

Ovu laskavu titulu ponela je šesnaestogodišnja Anastasija Ružić iz Beograda.

Modnom pistom u prodajnom salonu "Grand motorsa" prošetalo je 13 mladih devojaka koje su kastingom izabrane u svim mestima širom Srbije.
U salonu "Grand motors" na Novom Beogradu u prisustvu brojnih zvanica 30. novembra održan je izbor za "Ford Models Super Model of the World". Ovu laskavu titulu ponela je šesnaestogodišnja Anastasija Ružić iz Beograda.

Modnom pistom u prodajnom salonu "Grand motorsa" prošetalo je 13 mladih devojaka koje su kastingom izabrane u svim mestima širom Srbije. Njihovo prvo predstavljanje publici pozdravile su mnoge poznate ličnosti iz sveta muzike, sporta, mode, između ostalih: Novak Đoković, Jadranka Jovanović, Aleksandra Radović, Ivana Jordan, Savo Milošević, ali i veliki broj posetilaca koji su došli da ove mlade devojke podrže u njihovim prvim manekenskim koracima. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Telenorov kalendar za 2009

Reprodukcije umetničkih radova nastalih u projektima "Pokreni grad" i "Art2sitON" čine Telenorov kalendar za 2009. godinu. ...

Dečak koji se udavio u suzama

Izložba Bojana Radojčića inspirisana kratkom pričom iz drame Marka Rejvenhila Faust...