Početna » Bili Smo » Ostalo »

Otvoren centar komercijalnih vozila

 
Detalji

Mesto otvaranja centra: Krnješevci, Beograd
Vreme otvaranja: 24. oktobar 2008. god.

 
 

Objekat površine 4.210 m² izgrađen je na prostoru od 25.000 m² i nalazi se u industrijskoj zoni Krnješevci, na samo 25 km od Beograda, na auto-putu Beograd-Zagreb.

Mercedes-Benz više od 100 godina pruža neprikosnovena i inovativna transportna rešenja, shvatajući veoma ozbiljno zahteve svojih kupaca da jednostavno žele najbolje.
U saradnji sa matičnom kućom Daimler AG, 24. oktobra 2008, kompanija Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora je otvorila najveći i najmoderniji Centar komercijalnih vozila Mercedes-Benz u ovom delu Evrope. Da bi se u potpunosti zadovoljile potrebe klijenata, radno vreme je organizovano u dve smene svih 7 dana u nedelji, od 8h do 18h, a subotom i nedeljom od 8h do 13h.

Mercedes-Benz više od 100 godina pruža neprikosnovena i inovativna transportna rešenja, shvatajući veoma ozbiljno zahteve svojih kupaca da jednostavno žele najbolje. U nameri da unapredi kvalitet svojih usluga i ponudu proizvoda u regionu, ovim osnovnim principom se rukovodi i kompanija Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora.

Centar komercijalnih vozila Mercedes-Benz Beograd je izgrađen i opremljen po najnovijim tehničkim i tehnološkim standardima koje su propisali Mercedes-Benz i Evropska Unija i potpuno su u skladu sa svetskim ekološkim standardima i ekološkim normama Republike Srbije. Kao takav predstavlja primer "environmental friendly" objekta u regionu. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
64. Međunarodni beogradski sajm knjiga
Beogradski sajam knjiga, 64. po redu, uz učešće oko 500 izlagača, održan je od 20. do 27. oktobra na Beogradskom sajmu, pod sloganom „Pismo=Glava“. ...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Figarova ženidba i razvod

Komad Edena fon Horvata, Figaro se razvodi do sada nije igran na teritoriji Srbije......

Goran Karan 2011.

Uživajte u galeriji fotografija!...

Automobilski kompjuteri na meti

Kompjuterski sistemi koji kontrilišu najnovije modele automobila, mogu biti osjetljivi na hakerske napade, upozoravaju stru...