Početna » Bili Smo » Ostalo »

Otvoren centar komercijalnih vozila

 
Detalji

Mesto otvaranja centra: Krnješevci, Beograd
Vreme otvaranja: 24. oktobar 2008. god.

 
 

Objekat površine 4.210 m² izgrađen je na prostoru od 25.000 m² i nalazi se u industrijskoj zoni Krnješevci, na samo 25 km od Beograda, na auto-putu Beograd-Zagreb.

Mercedes-Benz više od 100 godina pruža neprikosnovena i inovativna transportna rešenja, shvatajući veoma ozbiljno zahteve svojih kupaca da jednostavno žele najbolje.
U saradnji sa matičnom kućom Daimler AG, 24. oktobra 2008, kompanija Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora je otvorila najveći i najmoderniji Centar komercijalnih vozila Mercedes-Benz u ovom delu Evrope. Da bi se u potpunosti zadovoljile potrebe klijenata, radno vreme je organizovano u dve smene svih 7 dana u nedelji, od 8h do 18h, a subotom i nedeljom od 8h do 13h.

Mercedes-Benz više od 100 godina pruža neprikosnovena i inovativna transportna rešenja, shvatajući veoma ozbiljno zahteve svojih kupaca da jednostavno žele najbolje. U nameri da unapredi kvalitet svojih usluga i ponudu proizvoda u regionu, ovim osnovnim principom se rukovodi i kompanija Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora.

Centar komercijalnih vozila Mercedes-Benz Beograd je izgrađen i opremljen po najnovijim tehničkim i tehnološkim standardima koje su propisali Mercedes-Benz i Evropska Unija i potpuno su u skladu sa svetskim ekološkim standardima i ekološkim normama Republike Srbije. Kao takav predstavlja primer "environmental friendly" objekta u regionu. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Čajanka sa kraljicom Natalijom
Muzej Dom Jevrema Grujića, Turistička organizacija Beograd i Udruženje turističkih vodiča Srbije predstavili su najnoviji program......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Sandy Rivera

Ovog vikenda Sandy Rivera u Soho Rebulic-u...

Teleneorova praznična ponuda

Sat razgovora u mreži po ceni poziva od dva minuta za pripejd i 50 odsto popusta na razgovore u mreži za postpejd korisnike...

Pad

Priča o padu moralnih i ljudskih vrednosti kroz radove devetoro savremenih likovnih autora Istre...