Početna » Bili Smo » Ostalo »

Fanta karneval

 
Fanta karneval
Ostalo | dodato 05.07.2008.
Detalji

Mesto održavanja: Trg republike, Beograd
Vreme održavanja: 5. jul 2008. god.

 
 

Uvek dobro raspoloženi, prljavi inspektor Blaža je zabavljao sve radoznale prolaznike koji su mogli da osete čari sambe, ostave vidljivi trag tatoo majstora, iscrtaju svoje nokte bojama dalekog Brazila, ali i da probaju voćne salate od ananasa.

Uz zavodljive plesačice sambe, februarsku plesnu groznicu Brazila i FANTAstično raspoloženje Rio de Žaneira na ulice Beograda preneta je karnevalska atmosfera koja je mamila osmehe na licima ljudi
Razigrane samba igračice, FANTAstični Fanta World karavan i novi, FANTAstični ukus Fante World Ananas u subotu, 5. jula, su pokrenuli Beograd koji je uživao plešući u ritmu karnevalskih zvukova, osvežavajući se nezaboravnim ukusom tropskog voća.

Žiri, u sastavu Miloš Milovanović - TVB92, Aleksandar Dačić – Gloria i Jasmina Čolak – Danas, imao je izuzetno težak zadatak da izabere najukusniju i najmaštovitiju voćnu salatu. Arijana Katavić, pevačica i novinarka Ivana Mićević, predstavnica Večernjih novosti, ipak su uspele da šarmiraju žiri i odnesu pobedu ovog FANTAstično takmičenja. Pobednički tandem nagrađen je ananasom (10 kg) koji su rado podelile sa vatrenim navijačima u publici.

Uz zavodljive plesačice sambe, februarsku plesnu groznicu Brazila i FANTAstično raspoloženje Rio de Žaneira na ulice Beograda preneta je karnevalska atmosfera koja je mamila osmehe na licima ljudi. Atmosfera FANTAstične žurke na Trgu Republike je ljubitelje brzog ritma i ludog provoda, makar i na jedan dan, odvela u suncem okupanu Južnu Ameriku, poznatu po dobrim zabavama, vedrini i nasmejanim ljudima tokom čitave godine.

Fanta World Ananas predstavlja pun ukus ovog tropskog voća u jedinstvenom bezalkoholnom piću koje će u vrelim danima leta predstavljati pravo osveženje. Nova filozofija života koju ovaj ukus Fante World promoviše donosi optimizam, radost i euforiju karnevalskog Brazila, destinacije idealne za vrele dane.

FANTAstični Fanta World karavan i Fanta World Ananas svoju premijeru su doživeli u Subotici i Novom Sadu, a iz Niša, Čačka i Kragujevca uzavrela karnevalska groznica zahvatila je ulice i trgove našeg glavnog grada koji je ujedno i poslednja destinacija ovog FANTAstičnog karavana. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Sveti Trifun 2020.
Manifestacija "Sveti Trifun 2020", uz podršku Udruženja vinara Beograda......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Godišnja izložba foto-kluba Beograd

Mada je romantično vreme izrade fotografija u kupatilu ili nošenje hemikalija i foto-papira u klubske mračne komore davno ...

Mall

Food & coffee Mall se nalazi na Novom Beogradu, u zgradi "GTC"-a. Stilski podseća na popularne shoping mall centre....

Centrala > Muzej: Oblik Održivosti

Energija je jedan od faktora koji definisu kvalitet urbanog zivota i zivotne sredine gradova. ...