Početna » Bili Smo » Ostalo »

Sajam automobila i motorcikala

 
Sajam automobila i motorcikala
ARHIVA
Ostalo | dodato 11.03.2014.
Detalji

Beogradski sajam
A: Bulevar vojvode Mišića 14, 11000 Beograd, Srbija
T: +381 (0)11 2655-555
E: info@sajam.co.rs
W: www.sajam.co.rs

 
BG CAR SHOW 2014.Mobil publicOpel MerivaIkarbus - MercedesIkarbus nagradaMercedes C 220Mercedes C 220Mercedes GLAToyota CorollaToyota CorollaToyota CorollaŠkoda Rapid SpacebackŠkoda Rapid SpacebackOtvaranje Sajma automobilaDacia DusterDacia Logan MCVJaguar XFInfiniti Q50Range Rover SportVolvo XC 60Volvo S 60 FLNissan QashqaiNissan QashqaiPeugeot 308Peugeot 308Volkswagen GTIAMSSAMSSAMSSRextonKorando
 

Sajam automobila, BG CAR SHOW 2014 i Međunarodni sajam motocikala MOTOPASSION najznačajnije su ovogodišnje izložbe na temu auto i moto industrije u zemlji i širem okruženju.

Pod kupolama Beogradskog sajma, od 14. do 23. marta 2014. godine, biće prisutno više od 260 izlagača!
Svi vodeći automobilski i moto brendovi koji posluju na domaćem tržištu učestvuju na ovogodišnjoj manifestaciji, pa će ljubitelji automobila i motocikala iz zemlje i okruženja, brojni kupci i celokupna domaća javnost biti u prilici da upoznaju nove modele automobila i motocikala.

U objedinjenoj ponudi u halama Beogradskog sajma, potencijalni kupci će, uz brojne pogodnosti, moći da se opredele za svoje novo vozilo. Iako su uvoznici i distributeri sveli svoje marže na minimum i na taj način učvrstili prodajne cene, za mnoge posetioce kupovina na sajmu znači decenijama stvaranu naviku, privilegiju i nadu da će sajamska ponuda pružiti nešto više od uobičajenog.
Dosadašnja iskustva potvrđuju takva očekivanja kupaca. Da li ima prostora da se cene vozila snize ili ne, uverićemo se već prvog dana sajma, ali bez obzira na to, prodavci vozila će svakako u okviru postojećih cena, u trci sa konkurencijom, ponuditi nešto više u dodatnoj opremi vozila, produženoj garanciji, servisnim olakšicama ili u uslovima kreditiranja. Za one koji nemaju zatvorenu finansijsku konstrukciju, brojne banke i lizing kompanije pripremile su do sada najbolje uslove finansiranja, kao i brzu i jednostavnu uslugu.

Pod kupolama Beogradskog sajma, od 14. do 23. marta 2014. godine, biće prisutno više od 260 izlagača; automobili će biti predstavljeni u halama 1 i 4, dok su za proizvode prateće industrije, opreme i delova rezervisane hale 2 i 1a. Motocikli, odnosno izložba dvotočkaša-MOTOPASSION biće smeštena u hali 3. U hali 3a biće izloženi oldtajmeri.

Svečano otvaranje bilo je u petak, 14.marta u 12:00 časova u hali 1.

Radno vreme manifestacija je od 10:00 do 20:00 časova, osim poslednjeg dana kada se sajam zatvara u 17:00 časova.

Cena pojedinačne ulaznice iznosi 300 dinara, za grupne posete 200 dinara (više od 20 ljudi, uz overen spisak od strane organizatora), za đake i studente 150 dinara (više od 20 uz overen spisak), dok je cena parkinga 100 dinara na sat.

Family day (porodični dan) - četvrtak, 20. mart, po popularnoj ceni od 500 dinara, deca do 16 godina starosti, u pratnji roditelja, moći će porodično da posete manifestaciju.Pogledaj i:

sajam

,

bg car show

 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Gušti mora

Konoba "Gušti mora" na ovoj lokaciji postoji od 2004. godine. Naziv je dobila po zadovoljstvu (gušt) koje morska hrana pru...

Farma: Oborila rekord

Rijaliti šou program Farma bila je najgledanija emisija u ponedeljak, 17. maja, kada ju je videlo 3.593.569 gledalaca....

Medeni sajam

Počinje ovogodišnja sajamska sezona, koju 2018. otvara Državni pčelarski sajam....