Početna » Bili Smo » Ostalo »

5. Beo Wine fair

 
5. Beo Wine fair
ARHIVA
Ostalo | dodato 27.02.2014.
Detalji

 
5. BeoWine fair5. BeoWine fair5. BeoWine fair5. BeoWine fair5. BeoWine fair5. BeoWine fair5. BeoWine fair
 

Od 27. februara do 2. marta na Beogradskom sajmu peti put se organizuje Međunarodni sajam vina.

Od 27. februara do 2. marta na Beogradskom sajmu peti put se organizuje Međunarodni sajam vina. Kao i svake godine, BEOWINE se održava istovremeno sa još tri manifestacije – Sajmom turizma, Sajmom hotelsko-ugostiteljske opreme i Sajmom suvenira.

Suorganizatori Sajma vina su Udruženje vinara i vinogradara Srbije - VIVIS i Privredno društvo „Srpsko vino“. Pored najpoznatijih evropskih vinara, vinarija i distributera iz svih krajeva sveta, na ovoj manifestaciji predstaviće se i proizvođači vinarske opreme.

U hali 2b okupiće se 140 izlagača iz 13 zemalja sa bogatom tradicijom u proizvodnji vina.

Pored Srbije, učesnici su i proizvođači vina i opreme iz Hrvatske, Slovenije, Makedonije, BIH, Crne Gore, Portugala, Švedske, Bugarske, Austrije, Grčke, Italije i Francuske.

Radno vreme Sajma vina na dan otvaranja je od 10 do 18 časova, u petak, 28. februara i subotu, 1. marta posetioci ga mogu obići od 10 do 19 časova, dok se na dan zatvaranja u nedelju, 2. marta i sajamske kapije zatvaraju nešto ranije – u 17 časova.

Cena pojedinačnih ulaznica je 300 dinara, a ulaznice za grupne posete koštaju 200 dinara. Parking se plaća 200 dinara na sat. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Opel Insignia sa najmodernijim IntelliLux LED® Pixel svetlima
Nova adaptivna IntelliLux LED® Pixel svetla sada imaju 84 LED elementa po jednom faru...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Palačinke u svakoj prilici

Predjelo, doručak, večera ili samo poslastica. Slane ili slatke, potpuno je svejedno. Palačinke u većini slučajeva nose ...

Vino fest 2008

U Beogradu je 24. oktobra 2008. godine, u hotelu "Continental", održan VI međunarodni festival vina i ugostiteljstva Jugois...

36. Međunarodni sajam turizma

36. Sajam turizma održava se na Beogradskom sajmu od 27. februara do 2. marta 2014. godine....