Početna » Bili Smo » Ostalo »

5. Beo Wine fair

 
5. Beo Wine fair
ARHIVA
Ostalo | dodato 27.02.2014.
Detalji

 
5. BeoWine fair5. BeoWine fair5. BeoWine fair5. BeoWine fair5. BeoWine fair5. BeoWine fair5. BeoWine fair
 

Od 27. februara do 2. marta na Beogradskom sajmu peti put se organizuje Međunarodni sajam vina.

Od 27. februara do 2. marta na Beogradskom sajmu peti put se organizuje Međunarodni sajam vina. Kao i svake godine, BEOWINE se održava istovremeno sa još tri manifestacije – Sajmom turizma, Sajmom hotelsko-ugostiteljske opreme i Sajmom suvenira.

Suorganizatori Sajma vina su Udruženje vinara i vinogradara Srbije - VIVIS i Privredno društvo „Srpsko vino“. Pored najpoznatijih evropskih vinara, vinarija i distributera iz svih krajeva sveta, na ovoj manifestaciji predstaviće se i proizvođači vinarske opreme.

U hali 2b okupiće se 140 izlagača iz 13 zemalja sa bogatom tradicijom u proizvodnji vina.

Pored Srbije, učesnici su i proizvođači vina i opreme iz Hrvatske, Slovenije, Makedonije, BIH, Crne Gore, Portugala, Švedske, Bugarske, Austrije, Grčke, Italije i Francuske.

Radno vreme Sajma vina na dan otvaranja je od 10 do 18 časova, u petak, 28. februara i subotu, 1. marta posetioci ga mogu obići od 10 do 19 časova, dok se na dan zatvaranja u nedelju, 2. marta i sajamske kapije zatvaraju nešto ranije – u 17 časova.

Cena pojedinačnih ulaznica je 300 dinara, a ulaznice za grupne posete koštaju 200 dinara. Parking se plaća 200 dinara na sat. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Klaustrofobična komedija
Klaustrofobična komedija napisana je 1986. a praizvedbu je imala 6.11. 1987. u režiji Dušana Kovačevića......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Zagrevanje pred Exit na Youth Fair-u

Regionalni Sajam omladinskog turizma - YOUTH FAIR organizuje besplatne koncerte pred Exit...

Peugeot najprodavaniji auto na BGCS 02

Na nedavno završenom Sajmu automobila u Beogradu, koji je trajao od 13. do 19. marta, kompanija Verano Motors je ostvarila ...

Ovogodišnji sajam automobila 2018.

DDOR BG CAR SHOW 06 održava se u znaku izuzetnog jubileja – 80. godišnjice Prvog međunarodnog salona automobila, održan...