Početna » Bili Smo » Ostalo »

"Učila" i "Zvonce"

 
ARHIVA
Ostalo | dodato 26.10.2012.
Detalji

Beogradski sajam
A: Bulevar vojvode Mišića 14, 11000 Beograd, Srbija
T: +381 (0)11 2655-555
E: info@sajam.co.rs

 
 

Znanje, kao najvažniji ljudski resurs i obrazovanje kao osnovna poluga razvoja društva, predstavljaju ključnu prednost u današnjem globalnom svetu.

Na štandovima, izlagači su ponudili program za opremanje obrazovnih institucija različitih nivoa, od predškolskog do visokog obrazovanja
Sajam UČILA predstavlja centralnu platformu za naše celokupno tržište obrazovanja, gde su izlagači, pod jednim sajamskim krovom, na najefikasniji način, upoznaju sa proizvodima i uslugama najšireg kruga profesionalaca. To je ujedno bila prilika da obrazovna struka bude u toku sa razvojem novih prilaza nastavnom procesu.
Održava se u vremenu od 21. do 28. oktobra 2012. godine u Hali 2- nivo C, uz učešće 40 izlagača., na 2000m2 izložbenog prostora.
Svečano otvaranje je bilo u nedelju, 21. oktobra u 18:00 časova u Hali 1, istovremeno sa ceremonijom svečanog otvaranja Sajma knjiga.
Radno vreme priredbe je od 10:00 do 21:00 sat. Cena pojedinačne ulaznice je 250 dinara, za kolektivne posete 150, dok je parking 100 dinara na sat.
Nagrade Beogradskog sajma “Zlatna i Srebrna tabla“, koje se tradicionalno dodeljuju najuspešnijim izlagačima u pet robnih grupa.
Sajam UČILA namenjen je: obrazovno-vaspitnim ustanovama; profesorima i nastavnicima; vaspitačima; direktorima škola; predstavnicima ministarstava i lokalne samouprave koje se bave obrazovanjem; vlasnicima knjižara; učenicima, studentima ali i široj publici.
Izlagački program obuhvata: predškolski i školski nameštaj; opremu za specijalizovane kabinete, nastavna sredstva; fonolaboratorije; računarsku opremu i programe, internet televizijske sisteme – CCTV: školski pribor; predškolska učila; igračke i didaktičku, pedagošku i metodičku literaturu...

Sajam obrazovanja ZVONCE, održava se istovremeno sa Međunarodnim sajmom knjiga i tematski srodnim Sajmom Učila, čime Beogradski sajam daje pun doprinos razvoju kulture i društva znanja
Znanje, kao najvažniji ljudski resurs i obrazovanje kao osnovna poluga razvoja društva, predstavljaju ključnu prednost u današnjem globalnom svetu.
Osnovni cilj Sajma obrazovanja je da programom izlaganja obuhvati sve segmente obrazovanja i stvori preduslove za primenu novih znanja, kako bi se društvo što pre uključilo u nove i savremene svetske tokove.
Na ovogodišnjem Sajmu obrazovanja „ZVONCE“ se pored uobičajene promocije edukativnih programa, bogatog pratećeg programa i nagradnih igara u organizaciji izlagača, po prvi put promovisali i ideja socijalnog preduzetništva kroz inkluzivne radioničarske obuke za ljude koji su, ne svojom voljom, na rubovima egzistencije (BIOIDEA).
I ove godine prisutni su : škola lepog govora i prenatalnog vaspitanja i obrazovanja Institut za eksperimentalnu fonetiku i patologiju govora iz Beograda koji jedini u Srbiji radi na prevenciji, dijagnostici i tretmanu dece sa poremećajima verbalne komunikacije; Centar za primenjenu psihologiju; Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Beogradu; Politehnika – škola za nove tehnologije; Matematičko društvo Arhimedes; Odbor za versku nastavu arhiepiskopije beogradsko-karlovačke; Omladina JAZAS-a koja sprovodi projekte vršnjačke edukacije, psiho-socijalne pomoći i promocije voluntarizma, a ujedno je posvećena i pružanju podrške osobama koje žive sa HIV-om.


 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Članovi Udruženja turističkih vodiča Srbije posetili Mladenovac
U sastavu sedamnaest Beogradskih opština nalazi se i gradska opština Mladenovac......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Otvoren Sajam građevinarstva

Pod sloganom "Gradimo ideje" na Beogradskom sajmu je, 15 aprila 2008. godine, svečano otvoren 34. međunarodni sajam građev...

Prvi Sajam hrane i pića

Sajam hrane i pića je zamišljen kao događaj na kome će srpski prehrambeni proizvodi biti predstavljeni....

Prvi Beogradski sajam venčanja

„Prvi Beogradski sajam venčanja“ biće održan za vikend, 12. i 13. juna u Beogradskoj areni u organizaciji magazina „...