Početna » Bili Smo » Ostalo »

Prvi Telenor internet park u srbiji

 
Detalji

Mesto: Studentski park, 11000 Beograd
Vreme: 11. juna 2008

 
 

Studenski park u Beogradu je danas (11.06.2008) zahvaljujući Telenoru, postao prvi park u Srbiji u kome je moguće besplatno pristupiti Internetu.

Već danas putem 3G/HSDPA možete da koristite Telenor Internet u Beogradu, Nišu i Novom Sadu!
Povezivanje prenosnih računara na Internet moguće je na dva načina, bežično ili putem USB modema, koji se nalaze na nekoliko lokacija u parku.

U naredna tri meseca, svi posetioci parka će moći da isprobaju sve prednosti ovakvog načina povezivanja na internet mrežu i pri tom uživaju u otvorenom prostoru. Način povezivanja je veoma jednostavan i lak, i uz pomoć nekoliko osnovnih koraka, koji su objašnjeni na tablama u parku, svi zainteresovani mogu da priključe svoje računare na internet.
Već danas putem 3G/HSDPA možete da koristite Telenor Internet u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, a uskoro i u drugim mestima širom Srbije.

Koncept internet parkova postoji već dugo u mnogim svetskim metropolama, a od sada će i građani Srbije imati priliku da surfuju i preuzimaju sadržaj sa interneta sedeći u travi nekog od parkova širom Srbije.Pogledaj i:

internet

,

telenor

,

park

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Čajanka sa kraljicom Natalijom
Muzej Dom Jevrema Grujića, Turistička organizacija Beograd i Udruženje turističkih vodiča Srbije predstavili su najnoviji program......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Telenor otkupio medu na tockovima

Novcem od njegove prodaje i budućih otkupa novih figura biće kupljene i postavljene rampe na javnim mestima koje će olakš...

Luna-park

Luna-park, nova predstava na Sceni „Rade Marković“ ...

Kreiraj klip i zaradi

Video koji ste napravili i postavili na YouTube dovoljno kvalitetan i da biste na njemu mogli da zaradite....