Početna » Bili Smo » Ostalo »

Aukcija kravica

 
Aukcija kravica
ARHIVA
Ostalo | dodato 06.10.2011.
Detalji

Mesto dešavanja: Concept store Supermarket, Beograd
Vreme dešavanja: 28. septembar 2011.

 
 

Na humanitarnoj aukciji figura kravica, koja je održana u beogradskom Supermarketu, u organizaciji kompanije Imlek, prikupljen je novac za brojne dečije institucije kojima je zaista neophodan.

Humanitarnoj aukciji kravica, koje su bile poklon kompanije Imlek Beogradu, prisustvovale su mnogobrojne kompanije, a sav prikupljen novac biće uplaćen na žiro račun institucija koje su kupci odabrali.
Na humanitarnoj aukciji figura kravica, koja je održana u beogradskom Supermarketu, u organizaciji kompanije Imlek, prikupljen je novac za brojne dečije institucije kojima je zaista neophodan. Kompanija Imlek je prodajom figura kravica koje su celo leto krasile centar Beograda, još jednom pokazala koliko brine o najmlađima i onima kojima je pomoć zaista potrebna.

Humanitarnoj aukciji kravica, koje su bile poklon kompanije Imlek Beogradu, prisustvovale su mnogobrojne kompanije, a sav prikupljen novac biće uplaćen na žiro račun institucija koje su kupci odabrali. Na taj način, kupci Kravica pomogli su Domu za ne zbrinutu decu „Drinka Pavlović“, Domu za nezbrinutu decu „Jovan Jovanović Zmaj“, Domu za decu „Moše Pijade“ u Zvečanskoj, Domu za decu „Dragutin Filipović Jusa“, Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine, NURDOR-u i Manastiru „Svete Petke“ iz Paraćina. Aukciji je prisustvovala i Biljana Jovčić, gradski sekretar za socijalnu zaštitu.

Kao što smo i najavljivali na početku ove neobične izložbe, kompanija Imlek će deo figura kravica pokloniti institucijama i školama širom Srbije. Hteo bih da se zahvalim mnogobrojnim predstavnicima kompanija koji su došli da podrže ovu našu akciju, i zajedno sa nama novčano pomognu institucije kojima je pomoć neophodna. Takođe, istakao bih da Imlek ne bi mogao da realizuje ovu izložbu bez velike podrške grada Beograda i opštine Stari Grad čiji su predstavnici danas sa nama.“ – izjavio je Srđan Popović, regionalni direktor kompanije Imlek.

Aukciji su prisustvovale brojne poznate ličnosti koje su imale priliku da oslikaju svoju Kravicu. Podsećanja radi to su: Lazar Ristovski, Marija Šerifović, Danijel Pavlović, Branislav Lečić, Darko Kostić, Jelena Blečić, Slavimir Stojanović, deca iz Zvečanske, Leontina i hor Čarolija, Luna Lu, voditeljke Exkluziva, ekipa City-ja, sportska redakcija RTS-a, Sevdah Baby, ekipa emisije Top Model, mladi dizajneri iz Choomich Design Districta, MTV i ekipa voditelja sa TV Avala, Biljana Cincarević, Bata Prica, Danica Marinković, Mikser tim Nebojša Babić i Dragana Ognjenović. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Čajanka sa kraljicom Natalijom
Muzej Dom Jevrema Grujića, Turistička organizacija Beograd i Udruženje turističkih vodiča Srbije predstavili su najnoviji program......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Aukcija kravica

Na humanitarnoj aukciji figura kravica, koja je održana u beogradskom Supermarketu, u organizaciji kompanije Imlek, prikupl...

Velika akcija "Jugotona"

U petak, 21.maja počinje "Velika akcija live" izdanja u Jugotonu....

Transformersi 3

Treći deo Transformersa dolazi u bioskope!...