Početna » Bili Smo » Ostalo »

Željko Vasić trijumfovao u Banji!

 
Željko Vasić trijumfovao u Banji!
ARHIVA
Ostalo | dodato 28.07.2011.
Detalji

Mesto dešavanja: Vrnjačka Banja
Vreme dešavanja: 13. jul 2011.

 
 

Završen šesti festival zabavne muzike u Vrnjačkoj Banji.

Prvu nagradu novinarskog žirija osvojio je sastav NS lejdis, odnosno Slađana Ivanišević i Jelena Mrkić sa pesmom „Laži“ a njihov scenski nastup takođe je dobio najbolje ocene.
Pop pevač Željko Vasić sa pesmom „Okrenuću svet“, pobednik je šestog po redu festivala zabavne muzike „Banja 2011 Dunav osiguranje“ čije finale je održano 13. jula 2011. u prestonici srpskog turizma.

Drugo mesto osvojio je Marko Bulat sa pesmom „Beogradski splavovi“ dok su treće mesto zauzeli Ivan Čanović i Merima Njegomir koji su izveli duetsku pesmu „Visine“.

Prvu nagradu novinarskog žirija osvojio je sastav NS lejdis, odnosno Slađana Ivanišević i Jelena Mrkić sa pesmom „Laži“ a njihov scenski nastup takođe je dobio najbolje ocene.

Nikola Paunović, iako ozbiljno povređen, nastupio je uz pomoć štaka, i dobio nagradu za najbolji tekst, odnosno pesmu „Tražim te“. Aleksandra Perović za pesmu „Gledaj me“, dobila je nagradu za hit leta, dok se Dejan Matić zakitio nagradom za najbolju interpretaciju, ali i nagradom publike.

Nagradu opštine Vrnjačka Banja dobila je mlada i veoma talentovana Ana Živković za pesmu „Kampari“, a specijalu nagradu festivala dobio je Ivan Gavrilović.

„Šta reći, osim da sam počastvovan i da mi je zaista drago zbog nagrade. Pesma je jako kvalitetna i mislim da će vrlo brzo opravdati titulu najbolje“, rekao je Željko Vasić neposredno po proglašenju.

U revijalnom delu festivala nastupili su finalisti muzičkog šoua televizije Hepi, a publici se svojim prvim mini koncertom redstavila upravo pobednica ovog takmičenja Aleksandra Aleksić.

Po završetku oficijelnog dela festivala, publika u Banji je uživala u jednočasovnom koncertu Bojana Marovića kome se na sceni pridružio i pobednik festivala. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

XI Guitar Art Festival

"Guitar Art Festival" je nastao 2000. godine i danas predstavlja profesionalnu i stručnu manifestaciju koja svake godine oku...

Promocija CD-a Željka Vasića

U hotelu Hooliday Inn održana je promocija novog CD-a Željka Vasića....

Sedmi festival italijanskog filma

I ove godine dogadaj organizuje Italijanski institut za kulturu u Beogradu u saradnji sa Italijanskom federacijom kino klubov...