Početna » Bili Smo » Ostalo »

Željko Vasić trijumfovao u Banji!

 
Željko Vasić trijumfovao u Banji!
ARHIVA
Ostalo | dodato 28.07.2011.
Detalji

Mesto dešavanja: Vrnjačka Banja
Vreme dešavanja: 13. jul 2011.

 
 

Završen šesti festival zabavne muzike u Vrnjačkoj Banji.

Prvu nagradu novinarskog žirija osvojio je sastav NS lejdis, odnosno Slađana Ivanišević i Jelena Mrkić sa pesmom „Laži“ a njihov scenski nastup takođe je dobio najbolje ocene.
Pop pevač Željko Vasić sa pesmom „Okrenuću svet“, pobednik je šestog po redu festivala zabavne muzike „Banja 2011 Dunav osiguranje“ čije finale je održano 13. jula 2011. u prestonici srpskog turizma.

Drugo mesto osvojio je Marko Bulat sa pesmom „Beogradski splavovi“ dok su treće mesto zauzeli Ivan Čanović i Merima Njegomir koji su izveli duetsku pesmu „Visine“.

Prvu nagradu novinarskog žirija osvojio je sastav NS lejdis, odnosno Slađana Ivanišević i Jelena Mrkić sa pesmom „Laži“ a njihov scenski nastup takođe je dobio najbolje ocene.

Nikola Paunović, iako ozbiljno povređen, nastupio je uz pomoć štaka, i dobio nagradu za najbolji tekst, odnosno pesmu „Tražim te“. Aleksandra Perović za pesmu „Gledaj me“, dobila je nagradu za hit leta, dok se Dejan Matić zakitio nagradom za najbolju interpretaciju, ali i nagradom publike.

Nagradu opštine Vrnjačka Banja dobila je mlada i veoma talentovana Ana Živković za pesmu „Kampari“, a specijalu nagradu festivala dobio je Ivan Gavrilović.

„Šta reći, osim da sam počastvovan i da mi je zaista drago zbog nagrade. Pesma je jako kvalitetna i mislim da će vrlo brzo opravdati titulu najbolje“, rekao je Željko Vasić neposredno po proglašenju.

U revijalnom delu festivala nastupili su finalisti muzičkog šoua televizije Hepi, a publici se svojim prvim mini koncertom redstavila upravo pobednica ovog takmičenja Aleksandra Aleksić.

Po završetku oficijelnog dela festivala, publika u Banji je uživala u jednočasovnom koncertu Bojana Marovića kome se na sceni pridružio i pobednik festivala. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Moskvičem do pakla
Drama “Moskvičem do pakla” građena je na autentičnoj priči o mladiću koji je u saobraćajnoj nesreći izgubio devojku....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Festival Stari dani

Muzički program dešavaće se od 4. do 7. septembra u srcu starog gradskog jezgra Vranja - odmah pored nekadašnjeg sedišta...

Nišville Jazz festival 2010

Više od 20.000 posetilaca očekuje se u niškoj Tvrđavi tokom četiri dana 27. internacionalnog džez festivala "Nišvil" k...

Ars In Actio, perfo-festival

Umetnici i umetnicke grupe iz sedam zemalja sveta izvesce performanse u Velikoj galeriji, Galeriji, Donjem holu Velike sale, ...