Početna » Bili Smo » Ostalo »

AKSA novobeogradski porodični dani

 
AKSA novobeogradski porodični dani
ARHIVA
Ostalo | dodato 17.05.2011.
Detalji

Mesto dešavanja: SC Ušće Beograd
Vreme dešavanja: 14 i 15. maj 2011.

 
 

Prvi porodični sajam pod nazivom AKSA novobeogradski porodični dani svečano je otvoren u subotu 14. maja na platou ispred UŠĆE Shopping Centra.

AKSA novobeogradske porodične dane, koji su okupili veliki broj mališana i njihovih roditelja, otvorio je predsednik Opštine Novi Beograd, gospodin Nenad Milenković, dok je prisutne zabavio nastup Željka Vasića.
Porodični sajam ispred UŠĆA realizovan je 14. i 15. maja u organizaciji marketinške agencije "NEW LOOK PLUS", a pod pokroviteljstvom Opštine Novi Beograd. AKSA novobeogradske porodične dane na platou ispred UŠĆA posetilo je preko 15. 000 posetilaca koji su uživali u raznovrsnom dvodnevnom programu osmišljenom sa ciljem obeležavanja Svetskog dana porodice.

AKSA novobeogradske porodične dane, koji su okupili veliki broj mališana i njihovih roditelja, otvorio je predsednik Opštine Novi Beograd, gospodin Nenad Milenković, dok je prisutne zabavio nastup Željka Vasića. Muzički nastup dece predškolske ustanove "11. April" označio je i početak velike muzičko-scenske smotre dece novobeogradskih osnovnih škola i vrtića koja je organizivana tokom čitavog porodičnog sajma, u subotu i u nedelju od 10-20 časova. 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Prvi Sajam hrane i pića

Sajam hrane i pića je zamišljen kao događaj na kome će srpski prehrambeni proizvodi biti predstavljeni....

Međunarodni sajam hortikulture

Bašta u srcu grada - sinonim je za Međunarodni sajam hortikulture – Beoplantfair...

Dani indonežanske kuhinje 2011.

Od 14. do 20.novembra u restoranu Džindžer ljubitelji azijskih specijaliteta imaće priliku da osete specifične gastronom...