Početna » Bili Smo » Ostalo »

Međunarodni salon automobila 2011.

 
Međunarodni salon automobila 2011.
ARHIVA
Ostalo | dodato 25.03.2011.
Detalji

Mesto dešavanja: Beogradski sajam
Vreme dešavanja: 24. mart 2011.

 
foto: 49. Međunarodni salon automobila u Beogradufoto: 49. Međunarodni salon automobila u Beogradufoto: 49. Međunarodni salon automobila u Beogradufoto: 49. Međunarodni salon automobila u Beogradufoto: 49. Međunarodni salon automobila u Beogradufoto: 49. Međunarodni salon automobila u Beogradufoto: 49. Međunarodni salon automobila u Beogradufoto: 49. Međunarodni salon automobila u Beogradufoto: 49. Međunarodni salon automobila u Beogradufoto: 49. Međunarodni salon automobila u Beogradufoto: 49. Međunarodni salon automobila u Beogradufoto: 49. Međunarodni salon automobila u Beogradufoto: 49. Međunarodni salon automobila u Beogradufoto: 49. Međunarodni salon automobila u Beogradufoto: 49. Međunarodni salon automobila u Beogradufoto: 49. Međunarodni salon automobila u Beogradufoto: 49. Međunarodni salon automobila u Beogradufoto: 49. Međunarodni salon automobila u Beogradufoto: 49. Međunarodni salon automobila u Beogradufoto: 49. Međunarodni salon automobila u Beogradu
 

Međunarodni salon automobila održava se na Beogradskom sajmu od 25. marta do 3. aprila i jedan je od 19 sajmova automobila u svetu koji će se 2011. održati pod okriljem Međunarodne asocijacije proizvođača automobila - OICA.

Pod sloganom "Poslastica za oči" beogradskoj publici je se na 35 hiljada kvadrata predstavljeno oko 450 proizvođača, uvoznika i distributera svih automobilskih brendova koji posluju na našem tržištu.
Pod sloganom "Poslastica za oči" beogradskoj publici je se na 35 hiljada kvadrata predstavljeno oko 450 proizvođača, uvoznika i distributera svih automobilskih brendova koji posluju na našem tržištu.

Na konferenciji za novinare nove modele Opelovih automobila predstavili su na zanimljiv način naši poznati glumci: Kristina Radenković, Jelena Helc, Viktor Savić i Bane Tomašević, a osim novih modela automobila Opel je promovisao i svoje novo zaštitno lice jednu od naših najpoznatijih pop pevačica - Natašu Bekvalac.

Kompanija Fiat Automobili Srbija na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu predstavila je brojne novitete među kojima su revolucionarni TwinAir motor, Alfa Romeo Giulietta sa motorom od 140 KS i Jeep Grand Cherokee. Na štandu FAS-a izloženo je čak 20 Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Fiat Professional i Jeep vozila iz bogatog uvoznog programa, kao i Punto Classic, jedini putnički automobil domaće proizvodnje.

Posetiocima Sajma, Chevrolet je premijerno predstavio i modele Cruze hečbek i najnovija višenamenska vozila u najboljoj tradiciji inovativnih Chevrolet-ovih SUV vozila Captiva i Orlando.

Istovremeno sa ovom 49. smotrom održava se i 6. MOTOPASSION - Međunarodni sajam motocikala i bicikala... 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Moj deda je aut
Komad "Moj deda je aut" dekonstruiše porodične odnose i ispituje granice isključivosti i razumevanja....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

9. Beogradski festival igre

Najavljujući svoje deveto izdanje, od 28. marta do 12. aprila 2012. godine, Beogradski festival igre predstavlja vrhunske pl...

Džo Koker (Joe Cocker)

Posle četiri godine, Džo Koker će ispuniti obećanje dato publici na koncertu u Beogradskoj areni: "VIDEĆEMO SE PONOVO", ...

Kabrioleti će obeležiti leto

Iako kabrioleti nikada neće biti prvi izbor onih kojima su ekonomičnost i udobnost najvažnije....